Dobrý ďeň. Chcel by som sa opýtať na postup v prípade ak by som chcel dať sa vyšetriť v nemocnici v Martine (prípadne ak viete lepšie poradiť aj inde, som z PB) Ide o to, že už dva mesiace trpím zvýšenými teplotami (38,5 +-)a u nás v nemocnici s ich prístupom na mne akoby robili len pokusy.. Vystriedal som už tri druhy antibiotík, rehabilitácie na reumu (ktorú som dostal asi z tej teploty), pri ktorých po dvoch týždňoch doktorka zistila, že ak mám teplotu mi môžu spôsobiť s kombináciou liekov čo som vtedy bral zástavu srdca... posledne som teraz dobral lieky na lymsku boreliozu, ale tie môj stav ešte viac zhoršili. V piatok by mali prísť výsledky z krvi, no bojím sa, že ďalšie pokusy na antibiotikách už nezvládnem. Preto by som chcel skúsiť inú nemocnicu, možno doktorov, ktorí sa viac zaujímajú o pacienta, než len čo najskor sa ho zbaviť predpisom na lieky... lenže neviem ako to chodí, či potrebujem nejaké doporučenie od obvodnej, či sa tam mám ísť proste zastaviť a ma vezmú, na aké oddelenie keď tak ísť? Príznaky mám teplotu, bolesť celého tela, kĺbov, ladvín, pečene.. Za každú radu moc ďakujem..
Dlhodobá horúčka
Tvoj stav je dosť pokročilý, neviem, koľko máš rokov, ale je najvyšší čas zmeniť životný štýl. Čo do seba vkladáš, to tam i máš a skús si uvedomiť, že len od teba závisí tvoj zdravotný stav.
Zápaly, teploty bolesti, to je všetko následok prekyselenia, nánosov, ktorých sa telo zbavuje spaľovaním, čo má za následok teploty a bolesti. Vylúč najviac kyselinotvorné potraviny, a to je všetko s obsahom cukru, mäsa, vajec a chémie. Prečistenie u teba potrvá dlhšie, pretože nánosov je veľa a vylučovacie orgány sú oslabené. Zásadité vnútorné prostredie ti prinesie kombinácia zelenín a obilnín v celých zrnách. Doplníš ich malým množstvom strukovín a semienok. Prospeli by ti minerály z morskžch rias. Systém si naštuduj, aby si pochopil príčiny svojich potiaží. Inšpiráciu nájdeš i tu
www.artyci.com
a poznatky v knihách Michia Kushi.