Dlhodobá horúčka

Príspevok v téme: Dlhodobá horúčka
jupendo

Dobrý ďeň. Chcel by som sa opýtať na postup v prípade ak by som chcel dať sa vyšetriť v nemocnici v Martine (prípadne ak viete lepšie poradiť aj inde, som z PB) Ide o to, že už dva mesiace trpím zvýšenými teplotami (38,5 +-)a u nás v nemocnici s ich prístupom na mne akoby robili len pokusy.. Vystriedal som už tri druhy antibiotík, rehabilitácie na reumu (ktorú som dostal asi z tej teploty), pri ktorých po dvoch týždňoch doktorka zistila, že ak mám teplotu mi môžu spôsobiť s kombináciou liekov čo som vtedy bral zástavu srdca... posledne som teraz dobral lieky na lymsku boreliozu, ale tie môj stav ešte viac zhoršili. V piatok by mali prísť výsledky z krvi, no bojím sa, že ďalšie pokusy na antibiotikách už nezvládnem. Preto by som chcel skúsiť inú nemocnicu, možno doktorov, ktorí sa viac zaujímajú o pacienta, než len čo najskor sa ho zbaviť predpisom na lieky... lenže neviem ako to chodí, či potrebujem nejaké doporučenie od obvodnej, či sa tam mám ísť proste zastaviť a ma vezmú, na aké oddelenie keď tak ísť? Príznaky mám teplotu, bolesť celého tela, kĺbov, ladvín, pečene.. Za každú radu moc ďakujem..

- mira

Tvoj stav je dosť pokročilý, neviem, koľko máš rokov, ale je najvyšší čas zmeniť životný štýl. Čo do seba vkladáš, to tam i máš a skús si uvedomiť, že len od teba závisí tvoj zdravotný stav.
Zápaly, teploty bolesti, to je všetko následok prekyselenia, nánosov, ktorých sa telo zbavuje spaľovaním, čo má za následok teploty a bolesti. Vylúč najviac kyselinotvorné potraviny, a to je všetko s obsahom cukru, mäsa, vajec a chémie. Prečistenie u teba potrvá dlhšie, pretože nánosov je veľa a vylučovacie orgány sú oslabené. Zásadité vnútorné prostredie ti prinesie kombinácia zelenín a obilnín v celých zrnách. Doplníš ich malým množstvom strukovín a semienok. Prospeli by ti minerály z morskžch rias. Systém si naštuduj, aby si pochopil príčiny svojich potiaží. Inšpiráciu nájdeš i tu
www.artyci.com
a poznatky v knihách Michia Kushi.