Vekový rozdiel vo vzťahu

Príspevok v téme: Vekový rozdiel vo vzťahu
kati2005

Ahojte, zamilovala som sa do muža, ktorý je odo mňa presne o 30 rokov starší. Ja mám 24 on 54, je lekár, veľmi príťažlivý, šarmantný a charizmatický, a hlavne si s ním rozumiem, je zrelý, zodpovedný. Rozprávala som sa s ním a je to obojstranné, chcel by so mnou žiť a ešte aj mať deti, dokonca sa aj oženiť. Ja by som to chcela tiež, ale neviem si predstaviť ako naštrbím vzťahy v rodine, keďže moji rodičia sú mladší od neho. som v takom rozpoložení, poznám ho už 2 roky a je medzi nami úžasný vzťah, po sexuálnej stránke sme ešte nič neskúsili nič, ale nie je od toho ďaleko, chceme to obidvaja. Má to vôbec význam medzi nami ? i keď konečne naozaj cítim k niekomu lásku hlbokú úprimnú a nekonečnú.

fdskss

je cudne ze 2roky ste sa oen stretavaoi a rozpravali, teda realne ste ziadny vztah nemali a odrazu sa rozpravate o detoch? on si mozno len hlada vhodnu kandidatku na porod jeho potomstva na poslednu chvilu

vebe

Harper, co si sa tak rozcertila. Ja nesudim ani pisatelku ani nikoho ineho.Napisat niektore veci realne a bez idealov nie je sudenie. Co sa nam vyhrazas,ze mozeme umret. Ja som o smrti a chorobach nehovorila. Deti rasu skutocne velmi dlho a ani 20-tnik nechce aby prisiel o rodicov, lebo ich proste potrebuje (nemam na mysli ich peniaze). Ja mam take deti tak viem o com pisem. Ty si zazila neico zle so svojim otcom, tak ma ani neprekvapuje, ze to vidis inak. Mas na to pravo a nikto ti nebrani o tom pisat.

kati2005

Je s ním zábava, má správne názory, nie je vulgárny, nefajčí ani nepije, je starostlivý a presne ako napísala harper, ani sa nenazdal a už mal taký vysoký vek. a neuveriteľne prítulný. a už to niečo znamená, že 2 roky sa vídame takpovediac pravidelne a pekne sa to všetko vyvíjalo. a tak mi to aj povedal " viem, že je to bláznivé a mnohí si budu myslieť že som sa zbláznil, ale zamiloval som sa do maldého príjemného a ve%lmi milého dievčaťa, mladej dámy. ak je na tom niečo zlé a hnenvám sa nanho za tieto slová tak nech mu odpustím ale musel mi to povedať. ak by chcel len sex snád by nečakal 2 roky.

kati2005

Mnohí z vás majú pravdu,zvažovala som všetko možné. doteraz žil len pre prácu, pre výskumy a všetko možné, viem že lekári ľubia sestričky a v ambulancii ich má viac- možno chce iba sex.. uvažovala som či som sa nezbláznila náhodou. jankaaaaaa a prečo vrcholne nechutné, veľa mladých chalanov sa nestará tak o seba ako on a nevyzerá tak dobre ako vyzerá on. V živote chcel niečo dosiahnuť a aj sa mu to podarilo. ja viem, že je to bláznivé, ale toto sa mi pri žiadnom mladom ešte nestalo.

Harper7

A radsej mat milujuceho otca, ktory mi umrie v 20tke, s peknymi spomienkami na neho, ako otca tyrana, ktory sposobi decku dozivotnu traumu... Co si myslite ze vy ked si robite deti zamlada ze nemozete umret aj hned zajtra? Kazdy nech sa pozrie na seba a nech sudi seba. Urcite mame kazdy co zlepsovat.

vebe

Annamarie, ono mozne je skutocne vselico. A ani tu nechem niekoho pranierovat ci odsudzovat,ked ma male dieta po 50-tke. To je kazdeho vec, ale ja osobne si myslim, ze ked clovek v tom momente mysli hlavne na to dieta, tak ho ma predsa len skor. Iste, ide hlavne o to, aby sa mlade diecva, autorka prispevku za par rokov netrapila.

Harper7

Vebe

ja si nemyslim ze je nezodpovedne mat dieta vo vyssom veku, pre zenu okolo tej 40tky podla mna ideal. Ja osobne si neviem predstavit mat dieta a nemat zabezpecene byvanie a pravidelny prijem. Nikdy by som nedokazala byt zavisla od muza... Tomu svoje deti nevystavim. Preto by niektori ludia nemali mat deti. Mozno to dopadne dobre s nimi, a mozno nie. Co potom s detmi ako bolo dnes v modrom z neba? Moze si za to ta nezodpovedna zenska. Deti boli moc zlate to uznavam, ale toto si prezit... Ja som zazila omnoho horsie dovolim si tvrdit, tak mozno preto sa na to pozeram inak. Moj tatko bol alkoholik, preto ja nikdy sa nechcem dostat do stadia byt zavisla od muza. Raz ma naserie a na druhy den ma uz niet :-D A nie s nim trpiet 20 rokov. Radsej budem mat sama slusny zivot ako s 5timi deckami triet biedu... A co vy viete preco sa ten doktor tak rozhodl zit bez deti? Je plno takych muzov aj zien ktori skoncia skolu, dostanu sa do super prace,. buduju karieru a ani si neuvedomia ze zivot ide rychlo. Mozno uz v 40tke sa zacal obzerat a vsetko uz bolo vydate. Rozhodne by som nikoho nesudila. Preco si myslite vy vsetci ze ste normalni len preto ze mate seberovneho? Keby ste boli taki uzasni tak by ste vedeli ze vek nehra rolu v nicom, je to len cislo. Zacnite zdravo jest a cvicit a nie byt nezodpovedni a fajcit a pit. Myslite si ze vase deti potrebuju chorych rodicov? Vsetci ste asi svati co sudite... A neviem co sa riesi tu, pretoze pr emna vek nic neznamena. Nie ste slobodni, ste zviazani konvenciami.

anamarie

vebe - na obranu 50tnikov napisem to, ze v rodine mame dvoch chlapov, ktory po 50tke vymenili zeny a teraz kocikuju batolata. Nic nie je nemozne:) A ked clovek o seba dba, moze byt aj v starsom veku fyzicky aj psychicky zdatny. Takze ja v podstate nepisem ani tak ani onak, len ponukam rozne pohlady. Ide o to, aby sa mlade dievca netrapilo.

vebe

Harper7, myslis si, ze je skutocne zodpovedne zakladat si rodinu a planovat dieta vo veku povedzme 54-55 rokov? No, neviem, viem len co znamena mat deti, co potrebuju, ako dlho rastu a potrebuju rodicov pre seba. Ono to co pises vyzera pekne,idealy, lenze realita nepusti.Ja som taka zena zo zivota, mam odrastene deti, zijem v dlhorocnom manzelstve, tak tie veci vidim inak. Nemyslim si, ze je nezodpovedne mat deti a platit hypoteku, no a? Ved tak to bezi vsade na svete.

anamarie

Aj podla mna nie je normalne, ze chlap v jeho veku je bezdetny a slobodny. Najma, ked je taky uzasny, ako popisujes. Bud je tak strasne narocny alebo s nim ziadna nevydrzala, alebo je to cudak alebo zeby neprisla ta prava? V kazdom pripade to je divne. 30 rocny vekovy rozdiel je dost. Mlada 40 rocna so sedemdesiatnikom... Co som citala o takychto velkych vekovych rozdieloch, tak vsetky zeny po rokoch lutovali. No rozhodnutie je na tebe, ale urob tak, aby si sa potom netrapila. Hlavne nezabudni, ze mnoho lekarov lubi sestricky:)