Vekový rozdiel vo vzťahu

Príspevok v téme: Vekový rozdiel vo vzťahu
kati2005

Ahojte, zamilovala som sa do muža, ktorý je odo mňa presne o 30 rokov starší. Ja mám 24 on 54, je lekár, veľmi príťažlivý, šarmantný a charizmatický, a hlavne si s ním rozumiem, je zrelý, zodpovedný. Rozprávala som sa s ním a je to obojstranné, chcel by so mnou žiť a ešte aj mať deti, dokonca sa aj oženiť. Ja by som to chcela tiež, ale neviem si predstaviť ako naštrbím vzťahy v rodine, keďže moji rodičia sú mladší od neho. som v takom rozpoložení, poznám ho už 2 roky a je medzi nami úžasný vzťah, po sexuálnej stránke sme ešte nič neskúsili nič, ale nie je od toho ďaleko, chceme to obidvaja. Má to vôbec význam medzi nami ? i keď konečne naozaj cítim k niekomu lásku hlbokú úprimnú a nekonečnú.

sewie

Kati, podla mna to nie je dobry napad...vazne chces byt vdova pred 40-kou?a tvoje dieta bude polovicna sirota uz ako tinedzer? plus v jeho veku sa snazit o dieta...ja sa v biologii az tak nevyznam ale mam pocit ze s vekom tam rastu rizika....ja viem ze starsi muzi su rozumnejsi, spolahlivejsi, gentlemani atd,pred nedavnom som sa rozisla s jednym o 14 rokov starsim odo mna (ja 25, on 39) ale mne ten vek skutocne vadil.vsetko ostatne mi na nom imponovalo ale...a u "vas " je to dva razy tolko!...viem ze laska je sialena, ale podla mna si znicis zivot. 30 rokov je strasne vela!

ander

@anamarie,
ty vychadzas z predpokladu ze dieta uz cakaju :)
preto tie optimisticke pocty z tvojej strany
a preto moje nie pesimisticke ale realisticke pocty nakolko si myslim ze ked chces mat s niekym dieta je vhodnejsie ho poznat niekolko rokov a nie do toho hned vhnupnut

Maros75

Kati.......radsj premyslaj rozumom.To nema perspektivu taky vztah.Ver mi. Budte priatelia,ale neviaz sa laskou k nemu.

kati2005

To s ním mám mať len sex a nič viac ? užiť si? a vysvetliť mu že to je nerealistické ? tak mi pripadá zmýšľanie mladých chlapcov.

kati2005

Otec mi chýba, lebo som s ním mala úžasný vzťah a aj nadaľej mám, občas by som chcela aby môj budúci bol presne taký istý ako môj otec, milujúci chápajúci a to mi žiadny mladý nevie dať, alebo som ešte takého nestretla. možno si hľadá kandidátku pre svoje deti, ale myslím si že z radov jeho kolegýň a sestričiek je ich viac než dosť ochotných. ja som v rozpoložení, lebo rozum mi hovorí že to nieje správne a city presný opak. 2 roky som opatrovala jeho mamu a aj naďalej preto sme nikdy nič medzi sebou nemali, ono to vznikalo postupne, nemusím sa predsa hneď s niekým "vyspať"

anamarie

ander: ty si to nejak zle vypocital:) Na stuzkovej ma maturant 18-19 rokov, nie 26:)

Harper7 - ty asi myslis rovesnika, nie "seberovneho". Moj manzel je odo mna starsi o 11 rokov, chapem, ako sa starsi muz zda zene vyspely, rozvazny, skuseny... Ja by som rovesnika nechcela, pre mna su chlapi pod 30 rokov chlapcami, no 30 rokov rozdiel je vela. Moj 48 rocny obvodak sa mi uz zda byt "starsi".

ander

tvoj život, rob si čo chceš.
moja rada, ruky od neho preč, bez ohľadu na to aké sú vaše city úprimné/neuprímné ten vzťah nemá budúcnosť. skús si nájsť niekoho v svojom veku.
btw vieš si predtaviť aký starý by bol keby šiel na stužkovú vášmu dieťaťu ? 80 + ? pri najlepšom...
dievča zobuď sa