Teplo už v plnom prude, no ja sa podla môjho momentálneho stavu stehien, resp. celkového stavu nôh asi nevyzlečiem teraz a zrejme ani celé leto. Ako s ňou raz a navždy zatočiť? Je reálna šanca, že ju obmedzím z môjho viditeľného stavu, na stav, keď "celdu" vidieť iba pri stlačení pokožky? Staviam si reálny cieľ? Spraví to strava, aké cviky s ňou zatočia? Prosím zúfalo o pomoc!!!!
ďakujem za každú radu k veci
skoncovať s celulitídou - ako?
Celulitida, teda tie hrbolceky pripominajuce vzhlad pomaranca s hrubou supou ma povod v ulozeni tukovych buniek pod kozou, spolu naviazane na vodu a toxiny.
Preto pomoze schudnutie (tukove bunky sa zmensia). Ale samotne schudnutie este celkom problem nevyriesi-i niektore stihle baby maju mensiu celulitidu. Aby sa z tela vyplavy toxiny treba prijimat vela tekutin a zaroven cvicit, aby pokozka po schudnuti neochabla.
Kremy proti celulitide a pilingy mozu byt tomuto procesu napomocne ale nie su samospasitelne, cize len natieranim a masazou bez zmeny zivotospravy a znizeneho energetickeho prijmu ucinok bude sotva viditelny.
Na povzbudenie obehu lymfy mozu pomoct lymfodrenazne masaze. A este k tvojej otazke, ci si davas realny ciel, kedy uz celulitku bude vidiet iba po staceni:
Ano urcite je realny, ja ked som kedysi schudla 14 kg (predtym som mala uz trochu viditelnu celulitidu), proste tie hrbolceky tam boli, tak sa tak vytratila, ze ani pri teste staceni pokozky na stehne medzi dvoma prstami nebolo viditelne vobec nic. Len si daj pozor aby vahovy ubytok nebol prirychly, lebo riskujes vznik srtii a tie, ked uz raz vznikli (je to vlastne popraskana koza) nic neodstrani.
celulitida je hlavne zdravotny problem a nie esteticky.
mne pomaha piling z DM priamo na celulitidu je v takom kelimku a okrem toho mam krem z A ....trosku mi to pomohlo ....
cellus, kde vsade okolo vidno hladke nohy bez celulitidy? Asi sa pohybujes v inych kruhoch ako ja, ale ver tomu, ze pod gatami a suknami vacsina zien skryva nejake tie hrbolceky:-D
Snad nebudes mat v zivote vaznejsie problemy ako toto...
aj ja som sa pustila do boja s celulitidou, vibracna plosina, korcule, stepper, bankovanie na stehna a zadok a k tomu krem proti celulitide, samozrejme zmena jedalnicka a vela vela vody, dufam ze uvidim nejake vysledky, lebo inak budem cele leto v dlhych nohaviciach :D
ťažko sa to nerieši, keď všade naokolo vidíš vo veľkej väčšine štíhle, krásne nohy, bez náznaku hrbolčekov...
je šanca ju obmedziť viditeľne za dva mesiace?
ahoj ak ju chces riesit tak uprav jedalnicek lebo to nikomu nezaskodi ak sa bude zdravsie stravovat a menej solit, vypady su vynikajuce cviky a potom na nohy co lezis na zemi a dvihas jednu nohu a potom druhu...kremy, striedave sprchy...vela trpezlivosti ;)
vyrabas si zbytocne problemy
rozumni ludia celulitidu neriesia