Otázka pre baby, zaujímalo by ma či to robím len ja alebo aj iné dievčatá. Ak áno tak ako často to robíte a prečo chlapcovi jednoducho nepoviete že teraz nemáte chuť. ja to robím preto, lebo keby odmietnem sex tak by sa chlapec zaručene nahneval a vynadal by mi do frigidných... :)
Súložíte niekedy len preto že chlapec chce?
celestinka Dnes 16:03
- tak to sa nediv, ze sa Ti nechce, ked mas nonstop stresove situacie.
Vychodisko z tohoto - lepsia organizacia prace, ucenia, alebo ako to vidim, mozete si milovanie naplanovant na rano. To je clovek sviezi, plny energie a este mu to doda energiu a zlepsi den.
Ak sa naviac bude partner snazit, ze nebude druk, co hladi iba na svoje uspokojenie a bude Ta to bavit, uvidis, chute budes mat a ake este... :-)
Kazdopadne sexuj len vtedy, ak mas chuť.Partner by to mal respektovat.Platí to aj opacne.
neberiem HAK.
skor by to mohlo byt z tej unavy/stresu, pretoze som vytazena zo skoly (skola kazdy den od 8 do cca stvrej) po skole zlozim veci a idem do prace. pracujem od piatej do deviatej vecer. akurat vikend nepracujem, ale to sa ucim a robim ulohy(kreslim) do skoly.
celestinka Dnes 13:55
Pricina:
1/ beries HAK ?
2/ priatel Ta malo stimuluje.
Bod 1 sa da riesit lahko, vysadenim HAK, ak ju uzivas. Bod 2 sa riesi tazsie, pretoze to musi chciet robit partner, ale je este dolezitejsi, lebo nemusis mat chut pre HAK, ale ak dokaze partner Ta spravne stimulovat, nemusi vadit ani to.
Este je aj varianta
3/ si priserne z niecoho unavena a to berie chut na cokolvek. Tam treba nabrat energiu - spanok, oddych, menej stresu.
Bod 2 - pri jeho zlepseni, ustupuju dalsie body do uzadia, i ked nadalej ostavaju dolezite.
Slota- ked nemam niekedy chut na sex to hned podla teba zanemana ze som frigina?!
presne tak ma ten chlapec pravdu
Nie, pretože ja chcem vždy, ale keby mi mal nadávať do frigidných len preto, že momentálne nemám chuť, tak by som ho kopla do zadku :)