Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Boj s jej bývalým

Príspevok v téme: Boj s jej bývalým
Dzony_Bravo

Ahojte. Pred nedavnom som spoznal jedno genialne dievca. Krasne, mile, inteligentne, sarmantne s krasnym pohladom. Netrvalo dlho a veci nabrali rychly spad. Prve stretko, film, pusa, vecera, sviecka, prechadzky, obijimanie, tulenie, spoznanie priatelov a pod. No potom som zacal citit nieco zvlastne z jej strany. Poziadal som ju, aby bola ku mne uprimna (pretoze si na tom vo vztahu zakladam) a povedala mi co sa deje. Dozvedel som sa od nej ze pred dvoma mesiacmi sa rozisla po vyse 2 rocnom vztahu. (to sme mali spolocne pretoze ja tiez) a ze ked sa jej byvaly dozvedel, ze som do jej zivota vstupil ja, zacal o nu bojovat, zaujimat sa a proste dobijat ju. Pred tymi 2 mesiacmi ju nechal on, zlomil jej srdce. Z jej rozpravanai som pochopil, ze sa jej chrbtom obratil viackrat pocas vztahu a preto sa pytam. Preco sa vobec zaobera este minulostou? (Moj vztah bol tiez genialny, kym sa to nepokaslalo) ale ak by sa ku mne byvala chcela vratit, ani by ma to nenapadlo, ked mam teraz ju. Tym, ze je teraz terajsia priatelka citovo rozpolozena, chcel som jej pomoct a porozpravat sa o tom. Povedala, ze by potrebovala byt chvilu sama... utriedit si myslienky v hlave, co vlastne chce, co vlastne citi. Akceptoval som to. Na dalsi den som jej len priniesol kyticku, objal a hned siel prec, aby som jej nevzal prilis vela casu, ktory potrebuje na filter myslienok.

Moja otazka je: Mam bojovat? Mam to nechat tak, ked este nema vyriesenu minulost? Alebo jej byt ako kamarat oporou a verit, ze pochopi, akeho genialneho cloveka ma vedla seba? :)

Za toho genialneho cloveka ma oznacila ona. Vraj nic take este nestretla. Tak aj preto nechapem, ak nic take nestretla, preco riesi minulost, ktora podla jej slov nebola stastna?

Dakujem za reakcie, mne moja citova zaangazovanost brani rozmyslat :)

kajushaaa

Jej bývalý musí byť dobrý úbožiak keď ju nenechá byť šťastnou. Jasné, že k nemu ešte niečo cíti. Ja jedného po pravde milujem už skoro 2 roky, aj keď sme spolu ani neboli a vďaka tomu mi zlyhali už 2 vzťahy (jeden po 2 mesiacoch, druhý po 3-och) A je mi to ľúto pretože vďaka mne sú teraz smutný aj iní takže už do žiadneho vzťahu radšej nejdem , nech je dotyčný akokoľvek dobrý. Láska je sviňa :( Takže chlapče, počkaj si, ale bohužiaľ velké nádeje na tento vzťah nevidím. Ešte sa o ňu zaujímaj, nech vidí že ten jej bývalý nie je sám. No na svete sú aj iné, neboj a držím ti palce :) Potom daj vedieť.

Dzony_Bravo

Hmm Vase odpovede mi zacinaju davat zmysel. Dakujem Vam velmi pekne.

RomanaHhh: musim uznat ze citenie mas velmi dobre, ak takuto velku pravdu dokazes rozoznat po par vetach ;)

RomanaHhh

No to tiež nechápem prečo sa ním zaoberá, príde mi neseriózna a citovo nevyspelá a veľmi pekné gesto si urobil keď si doniesol kyticu a objal ju - len či to nepochopila tak, že na ňu tlačíš.
A podľa mňa ostať jej oporou nech vidí, že ty sa jej chrbtom len tak neotočíš tak ako to urobil jej bývaly ale uber z toho \"mileneckého vzťahu\" majte vzťah kamarátsky, maj svoje hranice a nech si vyberie - teba naplno do vzťahu alebo teba ako kamaráta (ovšem pokiaľ to chceš)a svoju minulosť s bývalým.

Keby vám to náhodou nevyšlo daj mi kontakt na seba:) ale nie, len z písania sa zdáš ako sympaťák!!takže neviem čo ona rieši, až taká geinálna zas nie je...veľa šťastia.

nefinka

Prečo rieši minulosť? Pretože sa podľa mňa s tým ešte nevysporiadala a k bývalému stále niečo cíti, predsalen dva mesiace od ukončenia vzťahu nie sú veľa.

Leela333

Normálne jej navrhni, že môžete ostať len priatelia ak chce. Hneď prestane chcieť byť "chvíľu sama" :-D Vieš, mám z nej pocit, že sa jej páči, keď o ňu bojuje jej bývalý aj ty... a jednoducho nevie sama čo chce. Ak jej to navrhneš, uvedomí si, že keď sa nespamätá, tak ťa stratí a ak ťa má naozaj rada, uvedomí si, že nechce byť s tebou len priateľka. Ale ak nie, tak potom by aj tak nemalo zmysel s ňou zostávať ;-)
A byť oporou je ti nanič, bude ťa mať istého a nakoniec ešte snáď skončí pri bývalom.

kafe

Prečo sa ešte zaoberá minulosťou a chlapom, ktorý za veľa nestál? Nehľadaj v tom logiku, to sú veci v jej srdci, ktoré ju ťahajú späť k blbečkovi, pri ktorom sa zase bude len trápiť. Buď si to vo svojom vnútri porieši, alebo bude zase nešťastná. Nepotrebuje pochopiť, že si skvelý chalan, to vie. Buď jej oporou a ver jej.