ahooojte.. mam dilemu sme s priatelom už 2roky.. máme vztah na dialku.. vadí mi ze nesme spolu kazdy den :( a este minimalne rok isto nebudeme.. je to velmi zatazujuce.. aj teraz sme sa posledny krat videli pred 2 mesiacmi.. a piseme si tak zvlastne proste ja sa nahnevam, ked zaspi na skype.. potom on mi to chce nejako vratit... proste je to komplikovane.. aky je Vás nazor na vztahy na dialku??
Mám s nim byť či ho mám nechať ?
Mnoho ludi tu tvrdi, ze vztah na dialku funguje. Ja si myslim ze nie. Clovek chce byt s niekym koho ma rad aj vetdy ked sa nema dobre, ked je unaveny, chory, proste tak v kazdodennom zivote. Ak to ma byt len podla planu, na volne dni a dovolenku, tak sa podla mna clovek citi asi dost opusteny, lebo vacsinou je aj tak sam. Skype je len kecanie cez pocitac, rozhovor nazivo aj s dotykmi nenahradi. SEEmka - poloz si otazku, ci ta to takto uspokojuje, ci ta naplna predstava, ze minimalne rok to este takto potrva, co pride potom-zmeni sa to? stoji to to za to cakat ten rok. My tvojo priatela nepozname, nepozname ani tvoju situaciu, ale z toho co pises nie si velmi presvedcena, ze ta to naplna. Bud radsej uprimna k sebe aj k nemu, neviaz sa niecim, co ta nenaplna. Mozno stretnes niekoho, s kym budes moct mat taky normalny fyzicky vztah
moj osobny nazor aj ked je mozno neprijemny, je to ukoncit. zivot je len jeden a "zabite" roky nam nikto nevrati. plus kazda negativna nalada sa aj pod zdravie podpisuje.
na svete je nas 7miliard, ziaden vyvoleny/sudeny a podobne nezmysly neexistuju, tak si s tym nezatazujte hlavu.
Ja uz mam tiez skoro dva roky taky vztah, fyzicky kontakt je nenahraditelny, chyba mi dotyk a kazdodenne riesenie veci. Lebo sa mi zda , ze je to potom v takej teoretickej rovine...
ked zaspi na skype tak to asi nieco znamena. ze napriek tvojej neskonalej laske a ucte k nemu ho ovladaju prirodzene procesy ludskeho tela, prirodzene potreby a zvyklosti - nutnost spanku. neobtazuj ho a nechaj ho spat.
Ak sa pytas nas, tak potom ziadny vztah nemas. Ani na blizku a ani na dialku.