Dobrý deň. Takže,môj problém ... neviem či súvisí so psychikou alebo s čím ale už mi z toho šibe... Počas dňa som zdravá. Nič ma nebolí nemám problém dýchať aj moje srdce je v pohode. Ale ako náhla príde noc ... Budím sa na to že nemôžem dýchať a že ma pichá pri srdci cítim bolest na hrudniku ako keby na mne niekto sedel a potom mám pocit že ma niekto škrtí . Alebo sa mi snívaju príliš divné a živé sny (nočné mory) a keď sa zobudím a chcem sa pohnuťť a kričať tak nie som schopná vydať zo seba ani hlások a nemožem sa ani len pohnuť ... už ma to desí a unavuje.. nedeje sa to každú noc ale za posledné obdobie sa mi to túto noc stalo 4tý krát ... čo to podľa vás je? ja som z toho už zúfalá...:/
prosím povedzte mi váš názor,prosím !
Nemas tazky paplon, pripadne vydychany vzduch v izbe?
niekto odpísal zavolať kňaza. prikláňam sa tiež k takému názoru. bez ohladu či je človek veriaci alebo nie sú veci o ktorých sa hovorí málo ale bývajú začiatkom problému. treba ukludniť energetiku a to vedia kňazi na požiadanie najlepšie pravoslavny a potom katolicky. evanielický to nerobia a môžu sa vám vysmiať. aj katolicky niektorí to nechcú robiť a hovoria že len na sviatok troch králov, ale nedajte sa odradiť a hladajte kňaza ktorý slúži. dovtedy večer zapálte sviečku v nefarbenej solnej lampe a denne prečistite priestor vonnou tyčinkou ak máte možnosťaj svetenou vodou.večer sa nezabudnite podakovať za všetko dobré aj zlé a uložte sa k spánku. večer nejedzte ťažké jedlá. farebné nápoje, alkohol v spálni by ste nemali mať elektrické spotrebiče ako televízor a pod.aby sa priestor energeticky nezaťažoval nadmierne.
mne to prešlo samé, aj keď mám pocit, že som vtedy nemala nejaké veľké stresy, teda pár mesiacov predtým asi najväčšie v živote .... no ako som spomínala, mne to prešlo samé od seba .. a bála som sa v noci ísť spať, tak sm mala zapnutú aspoň malú lampu, pretože tie halucinácie s tým spojené som mala veľmi nepríjemné .. ja som videla vždy nejakého chlapa, ktorý mi sedí na hrudi a chce ma zadusiť .... inak časom som si na to zvykla a už som sa v tej fáze upokojovala a hovorila si,je to v pohode, chviľu to vydrž, prejde to ... skús si to ak sa ti to náhodou zase stane tiež povedať, mne to pomohlo, lebo som inak mala pocit, že sa zbláznim ..
A najme ma to desí pretože bývam sama a aj keď mám nutkanie kričať a neide to aj tak by to bolo zbytočné...
ďakujem vám. prečítala som si o tej spánkovej paralýze a sedí to ...
a prejde to aj samo? Pretože už ma vážne desí celý spánok a neznášam noci a pocit že si líham do postele a vime že musím zaspať ...
tiež si myslím,že sa jedná o spánkovú paralýzu .... aj ja som ju mala minulý rok v lete a je to skutočne veľmi nepríjemné ... tiež aj párkrát za noc ... ale potom to zmizlo ...
www.pluska.sk
skús si prečítať tento článok
Na tvojom mieste by som vyhľadal kňaza. Ak nie si vericca určite nemaj predsudky môže ti pomôcť. Alebo choď psychiatrovi pomôže Ti tak, že do Teba napchá chemikálie, ktoré Ťa oblbnú, tak že budeš spať v pohode, ale môžeš sa na tých látkach stať závislá. Je druh lieku escilopram, užíva ho jeden známy, vraj nevyvoláva závislosť. Predpísala mu ho lekárka z Martina.
spankova paralyza
bud mas vela stresu (aj podvedomy), alebo pocit ohrozenia (niecim, niekym), pripadne si dlhodobo psychicky pretazena
chce to viac relaxu
spankova paralyza?