Ahojte mám problém..s priateľom sme skoro 4 roky spolu, no náš vzťah mi vôbec nepríde ako plnohodnotný a naplnený.. Už to pozorujem dlhšiu dobu, stále je to rovnaké, pár krát sme sa rozišli,a ja som,našla, niekoho s kým mi je úžasne a s kým si rozumiem .. S priateľom je to úplne nanič, je to veľmi nudné a fádne, stále robíme to isté, a náš vzťah je skôr v kamarátskej rovine, no on to tak nevníma, je naivný, a myslí si, že budeme spolu do konca života... Nikdy som ho nepodviedla, ale ako som už vyššie písala, existuje chalan, s ktorým mi je úžasne, úplne skvelo. Chcela by som sa s priateľom rozísť, pretože ho nechcem klamať, žerie ma to zvnútra, no neviem ako to urobiť, pretože je mierne psychicky labilný. Psychológ mu povedal, že trpí úzkosťou a depresiou, a bojím sa že to nezvládne. Neviem čo mám robiť, ako sa s ním šetrne rozísť, ale takto už nemôžem ďalej fungovať :(
Ako sa rozísť s priateľom?
si s nim len z lutosti a cim viac to budes oddalovat, tym to bude horsie..nedaj sa zbytocne citovo vydierat, ten chalan to prezije
Veď práve, asi pred pol rokom som sa s ním chcela rozísť, plakal, vyhrážal sa samovraždou, presne ako hovoríš, tak som sa zľakla a neurobila som to :( Pred asi 2 mesiacmi som sa s ním tiež skoro rozišla, ale som moc citlivý človek na takéto veci :( A neviem ako to mám urobiť, on si stále myslí, že je všetko super, všetko je OK, atď.. ale ani zďaleka to tak nie je a ani nebude :( ... už nevládzem fungovať v takom vzťahu, som v ňom akoby z donútenia, pretože to, čo on robí, je citové vydieranie..Ale ja už nie som v tom vzťahu štastná..
rozid sa s nim co najskor, ublizujes jemu aj sebe
a hlavne, nedaj sa opantat a prehovorit jeho pripadnymi kecmi a placmi a vyhrazanim sa samovrazdou...
nic z toho nebude tvoja vina...
ale urob to co najskor...