ahojte teda, potrebujem poradiť.. mám kamarátku respektíve spolužiačku, s kt. som dosť často, ale v poslednej dobe mám s ňou veľký problém, lezie mi neskutočne na nervy pretože stále keď niečo poviem, tak si myslí úplný opak mojho názoru a proste stále musí mať vo všetkom pravdu, stále ma opravuje v niečom, a čo je najhoršie ak som ja o nejakom názore 100% presvedčená, tak ona proste stále hľadá dôvody, aby to vyvrátila.. aby som ja nemala vôbec pravdu.. ona všade bola, ona všetko videlo ona počula :D UŽ NEVLADZEM POMOCCCCCCCCC :/((
PRAVDA?! už máám toho dosť POMOOOC!!
viem, o com hovoris, ja mam taku susedu! je to fakt otrava. nechapem, preco sa s nou nadalej stykas a nieco rozoberas. ja som s tou susedou prerusila veskere priatelstva, vyhybam sa jej a uz sa s nou iba zdvorilo zdravim, pripadne prehodim par slov, aby som tu mohla akotak existovat ale to je vsetko. to su ludia, ktori vedia liezt pekne na nervy. pomaly a takticky sa jej zbav. viem, ze ste nutene sa v skole stretavat ale kamosky byt naozaj nemusite, nemyslis?
joj neze trcalo crevo.. ale fakt mi to lezie krkom, ked sme stale spolu ci v skole ci na vyletoch a tak.. proste sa to tak neda...a nvm co dalej
sa upokoj, plačeš ako keby ti trčalo črevo :)