Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manzelstvo

juka

Samozrejme mám komu mozem verit, a vyžalovať sa. Asi tlačím velmi na ,,pílu,, a chcem aby sa moj muz spamatal. Len stale si predstavujem ako je s nou a mne hovorí, že sa pokusi to napraviť....

ja40

Preco nevies komu sa mozes vyzalovat? Nemas nikoho komu veris a kto je ochotny ta vypocut?
Si silnejsia nez si myslis,ver mi. Dieta za to nemoze a preto si to nesmie odniest za vas. Lebo ak toto vsetko prejde,tak aj tak to moze na nom zanechat nasledky a potom si to budes vycitat a lutovat,ze si sa nechala stale uniest svojimi zlymi emociami a malo pouzivala svoje racio. Fakt ti verim,ze to mas tazke a vsetko teraz vidis cierne,ale musis si pomoct ako najlepsie vies. Mas mamu,alebo sestru ktorej to mozes povedat? Ak si aj teraz sama a mozes tak proste rev,kric plac,ulavi sa ti. Buchni do niecoho,len nerozbi :-)

juka

Dakujem ti ja40, potrebujem sa rozpravat. Neviem komu by som sa mohla zdoveriť. Vykričať, vyžalovať, chce sa mi plakat, kričať, neviem, či ešte žijem, prežívam. Chcem s niekým hovoriť, potrebujem podporiť.... nechce sa mi existovať.... JA viem ze koli dieťatu musím byť silná, ale nedarí sa mi to.............

ja40

Tym,ze si vo velmi tazko trpiacej polohe podvedenej manzelky sa ti tu bude radit tiez tazko. Co najviac potrebujes je rozpravat dostat to zo seba von a hlavne potrebujes byt vypocuta. Tvoja dusa srdce a telo potrebuje kricat plakat nadavat a vsetky tie veci okolo. Pretoze na to,aby nam bolo dobre-najprv nam musi byt zle.
Kto ta z tohto dostane je vlastne iba cas a ty sama,samozrejme za pomoci dobrych ludi okolo teba,ktori ti naozaj praju a podporuju ta. V horsom pripade si po odobreni psychiatra mozes dat nieco na ukludnenie aspon na tych zaciatkoch,lebo fungovat dalej musis uz len kvoli tvojmu dietatu. Ano paradoxne si ty ta silna,nakolko tvoj manzel zlyhal. Nech ta ani nenapadne si davat toto za vinu. Proste sa stalo a stava sa to denne nespocetne krat,takze nie si ani prva ani posledna,komu sa to stalo.
Ak chces tak sa kludne lutuj,ale nie dlho. Musis vstat a ist dalej. Caka ta krasna buducnost,nieco este krajsie a lepsie nez si mala. Moj nazor je taky,ze ak je v partnerstve nevera,tak uz to potom nie je ono,cest vynimkach,kde nevera utuzila manzelstvo,kde si obaja uvedomili,ze toto nie je ono,nechcem uz podviest a milujem svoju polovicku,ale povedzme si uprimne jazvy na dusi ostavaju a my nie sme ochotni zabudnut alebo odpustit a takto potom zijeme a tak s a potom citime.
Jasne,ze to mas tazke,ved nevies ani existovat,takze ta chapem ak si zmatena a ani jest ti nechuti. Je to uplne normalne,uvidis to prejde,len musis vydrzat.
Rob,co ti srdce ale aj rozum kaze. Ty sa rozhodni co urobis,ty si pani teraz nie on pan,vies ako to myslim? On zlyhal,nie ty. I ked na druhej strane ktovie co bolo predtym medzi vami,preco k tomuto doslo.
A este si myslim,ze ked sa toto stane,tak to je tiez prejav toho,ze si nie ste sudeni...
Prajem ti,aby sa ti darilo a stalo sa len to,co si ty sama prajes. Daj popripade vediet ako to prebieha u vas.

juka

Je to velmi tazka situácia. Psychiater mi trochu pomohol, ale nemozem sa z tej tazkej situácie dostať. Manžel mi povedal, že to skúsime, že s tou ženou to skončí, ale nedávam tomu velké šance. Povedal mi, že keď sa bozkáva so mnou, tak cíti že tej dotyčnej ubližuje, a ked sa bozkáva s nou, tak necíti nijaké výčitky voči mne. Ja ho naozaj nechcem stratiť, je dobrým otcom a aj manželom, len žial podlahol inej zene. Je tu niekto kto zažil takúto situáciu? Nemôžem spat, jesť, dýchať, pracovať, nič........

vebe

Je to tazka situacia. Nechaj to mozno par dni tak, clovek reaguje emocionalne, to je prirodzene, ale chce to chladnu hlavu. Skus si premysliet co vsetko by to znamenalo, keby skutocne od vas odisiel - nie len emocionalne, ale aj prakticke aspekty kazdodenneho zivota. Potom si s nim sadni otvorte to a davaj otazky - co s dietatom, co s byvanim, co s vecami, vasim majetkom, vyzivne, navstevy dietata, ci to uz povedal svojmu synov, rodicom, proste vela jednoznacnych otazok na ktore vyzaduj odpovede. Uvidis ako bude reagovat. Mozno si sam uvedomi, co vlastne chce urobit. Napriek tomu ako sa citis, nesmies byt pred nim v polohe zlomenej zeny

veves

su dve moznosti.
1. nasilnymi donucovacimi prostriedkami (citove vylevy,vyhrazky, placom, prosikom, otehotnenim, pokusom o samovrazdu, synom) sa ho pokusit udrzat v manzelstve nadalej (potom sa cudovat preco je v dome ,,zla krv a nalada,,)
2. pustit ho nech si ide (bud bude stastny aspon on alebo sa popali a bude ukojena tvoja pomstychtivost).
laska kvitne v kazdom veku, manzelstvo nie je carovna formulka ktora tomu zabrani. a laske taktiez nezabrani ziadny cirkevny alebo uradny dokument o manzelskom zvazku. vlastne tomu niekedy nezabrani ani moralka a zodpovednost.
planuje prispievat na syna vyzivnym?