Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manzelstvo

Modrááá

Bola tu nedávno taká dobrá téma, volalo sa to nejako Ženy spamätajte sa! Tam písala zakladateľka o tom, ako sa zachovať pri manželovej nevere. Lenže tú tému vymazali, lebo sa na nej ľudia začali hádať. Škoda, boli tam názory, ktoré by ti asi pomohli, ja si to už nepamätám.

muc

ak chce slobodu, tak mu ju daj! pobal mu veci a nech si ide za milenkou. uvidis, ze nepotrva dlho a ta ju vykopne jak prasiveho psa a bude po laske.
nechcem byt zlym prorokom, ale ak urobil preslap teraz, urobi ho aj v buducnosti. jeho priority a hodnoty su celkom ine nez tvoje. prave preto by som ja na tvojom mieste silou mocou si ho nedrzala a nebojovala, nakolko mu davas tym signal, ze hoc co vyvedie, ty o nho stojis, odpustas mu a chces ho naspat. bud to prave ty, ktora urcis hranice a nie on, lebo bude skakat z jedneho mileneckeho vztahu do druheho, pricom doma bude mat ful servis a zakazdym sa bude mat kde vratit, ked bude milenkami odkopnuty. teraz pravidla hry urc ty a bud nekompromisna.

J.

ahoj juka, ak mozes napis mi na azet, mala som podobny problem, rada sa s tebou porozpravam aj cez mobil ak mas orange ja mam zadarmo. Budem rada julcas@azet.sk

juka

Včera som písala ale neodoslalo sa mi to.
Takže nie som silná, to je výsledok, že nevládzem ale zvládnem to, dúfam.
Podvádza ma s nejakou rozvedenou kur..u, ktorá ma priatela a rieši ešte mojho muža. Fuj, boze, neustále na to myslím. Tvrdí mi, ze to ukoncil, ale vcera prišiel neskoro domov, tak o tom pochybujem. Hovorí mi, že je to tazké, a nevie zabudnúť, strasne ma to zmáha, chcem vydržať a dať tomu čas, či sa niečo nezmení. Asi som riadne naivná. Ale nie je to lahké, chcem rodinu, on chce slobodu. Prečo sú muži takí? Prečo si nevážia rodinu? Rodina mi hovorí, že mám sa pripraviť na najhoršie a mám s tým rátať, ja si to nechcem pripustiť, ale budem sa s tým musieť zmieriť. Nechce sa mi vôbec rozprávať. Ja viem, že to nie je tragédia, stáva sa, len stále myslím na to, čo som pre rodinu obetovala a takáto rana. Je to všetko život, no žial musím sa s tým zmieriť a ísť ďalej.......len nechcem skončiť v nemocnici, pretože už môj organizmus je poriadne slabý... Hovorím si, postav sa a zvládneš to, líham si do postele s tým, že som silná ale zobudím sa a nevládzem vstať...

uško

plne súhlasím s Vebe, musíš s ním riešiť najmä praktické veci, nech si uvedomí, že nie celý život je len o láske, aké by to bolo jednoduché riešiť len city a každodenný život nechať tak, nestarať sa o účty, nákupy, spoločný majetok, dieťa, či psa ....

muc

ano, tlacis na pilu. vies velmi dobre, ze co je nutene, tak to nefunguje. takze netlac na neho, nechaj ho tak... prve co ho prekvapi bude, ze nemienis sa kvoli nemu ponizovat a hystercit. on totizto teraz vyuziva a vychutnava, ze sa o neho "biju" 2 zeny! ak pochopi, ze ty mas svoju dostojnost a v podstate rozhodnutie je na nom, ale so vsetkymi nasledkami, ktore potom bude znasat! viem, je to tazke, ale si inteligentna baba a mas svoju uroven. nezniz sa na uroven tej druhej, ale praveze mu ukaz, ze si silnejsia, nez si to vobec vedel predstavit a vies sa o seba a syna postarat aj bez neho. neboj sa, zamilovanost sa im cochvila vytrati a bude ta prosit o odpustenie a navrat. bud silna, si predsa mama a dama, nie ako ta jeho slapka. neboj sa, ak uvidi, ze ta nedostal na kolena, zacne rozmyslat.
drzim palce, hlavu hore a zachovaj svoju hrdost.