strata vedomia pri orgazme

Príspevok v téme: strata vedomia pri orgazme
royalko13

Zdravim, volam sa Tomas a mam 13r zachvilu mi bude 14. Mam taky problem ze ked si honim tak tesne pred orgazmom sa mi uplne strati zrak, zacnem sa tak triast a akoby som stratil vedomie, trva to aj pocas orgazmu priblizne 1 minutu. Preto si honim len ked lezim .Neviem ci to tak ma byt alebo je to daky problem ? Moze to mat nieco spolocne s tym ze pred mesiacom som spadol z bicykla a dost som si udrel hlavu ? No bol som aj u lekarky a vsetko bolo vraj ok az na hrcu na hlave :D Kamosov ohladne toho sa nechcem pytat ze ci je to aj u nich tak pripada mi to totiz trapne sa ich o tom pytat. Dakujem za odpoved.

cumicuci

Diana255, omg čo si ty za šušňa... takéto tvoje názory nikoho nezaujímajú. doteraz som si myslel, že ludia na tomto fóre hladajú pomoc a odpovede na otázky, nechcú sa chvastať..

alebo ak máš menej ako 15, tak ma ignoruj, prejde ti to časom.

------

kamoško, ak si nerobíš prdel, lebo som také niečo ešte nepočul, tak isto choď k lekárovi. teraz tam asi chodíš ešte s rodičmi, tak ti to môže byť trošku blbé. ale pokoj, to že tam ide matka s tebou neznamená, že musí o všetkom vedeť. s doktorom môžeš hovoriť aj v súkromí. tiež som to tak raz spravil, bol som len o niečo starší ako si ty. pred doktorom by si sa nemal hanbiť a on to rodičom nepovie. aspoň teda ja som mal fajn vzťah s mojim detským lekárom.

Diana255

Debil :-) s takou pi..vinou sa tu chvališ? Nechaj si to pre seba a čo so sebou robiš tu nikoho nezaujima :-DDDDDDD

ja40

Ja si osobne myslim,ze by bolo dobre zajst za doktorom a povedat mu to. Mozno mas malo zeleza,alebo diabetes. Alebo sa zle stravujes,alebo si stresovy typ,mozno nieco so srdieckom,alebo si velmi emotivny a takto to davas najavo. Pri orgazme si nase telo s nami robi co chce. Robime nekontrolovane pohyby a takisto sa daju odhalit skryte problemy ci uz fyzicke alebo psychicke.
A mozno ti nic nie je. :-)
Pre svoj dobry pocit a klud si zajdi za lekarom. A mozno je vsetko tak jak ma byt...pockaj si aj na nazory inych. Je potom na tebe co si vyberes,ale nakolko uz nie si "dieta" ale tiez nie este dospely,tak mozes byt trosku zmateny...objavus svoje telo a dusu ale vzdy maj niekoho komu sa mozes zdoverit.