Prosim o radu.Mam bolesti krcnej chrbtice hlavne rano ked vstavam som ako dolamana.Aj ked robim tazsiu pracu tak ma boli.Mam take stuhnute svaly.Poradte nieco na uvolnenie stuhnuteho svalstva.Masaze som skusala ale nepomohlo.Vsetko robim tak krcovito.Dakujem.
stuhnute svaly
Mne pomaha na toto magnezko, uzivam pravidelne a v pohode. Niekomu sa to moze zdat ako hlupost, ale je to ucinnejsie, nez si mnohi myslia.
pri sedavom zamestnaní mam strašne stuhnuté celé telo. Začala som chodiť na pravidelné masáže do energyflex.sk
vyskusaj masaz alebo nejake pomocky....napriklad aj -odkaz odstránený-
Magnezium(horcik)400 mg pred spanim. Alebo mensiu davku dobrej mineralovej zmesy na kosti
ahojte, ja mavam stuhnute svalstvo zo ziimy, pretože som veľmi citliva na chlad, pomáha mi jedine reflexoterapia
chcem Vas poprosit o radu... mal som na ruke v oblasti predlaktia tazky uraz, kde mi to preseklo sval nastastie slachy su v poriadku ale mam problem s Hematomom na ruke nesmierne mi stvrdlo svalstvo je ako beton ktore mi vlastne zabranuje v pohybu zapestia a predlaktia.Teraz neviem co s tym robit, od urazu je 12 dni a okolo rany mam stale tvrde pravdepodobne svalstvo skusam to natierat Fastum gelom a Ibu-hepom, ale neviem ci je to dobre riesenie...