Caute, som kozmeticka a vcera som sa pri hlbkovom cisteni klientky pichla s ihlou, ktorou som jej cistila komedom. Mam strach ci som sa infikovala. Klientka vizera byt zdrava ale "cert nikdy nespí". Bali by ste sa na mojom mieste? Ja neviem spat koli tomu...
Moznosti infekcie
Si zlata....dakujem
neboj sa, na 99,9% si myslím, že budeš ok.náhoda je sviňa, ako sa hovorí,ale ono to zasa nie je také "ľahké" sa nakaziť len tak
Ccc....ja viem, a teraz si urcite budem davat obrovsky pozor, hlavne po tejto skusenosti. Boze dufam ze budem v poriadku :-((
ale iste, s najväčšou pravdepodobnosťou ti nič nebude
ale už by som dávala na tvojom mieste väčší pozor, a veľmi sa nespoliehala na pozitívne myslenie, lebo to by potom skoro nikto neumieral, a zákerná choroba skolí aj najväčšieho optimistu
Teraz by mi to aj tak este nezistili z krvi, tak este budem cakat a snad vsetko bude fajn....
m janík, si zlatý,sila vôle je fajn, aj to, že ochorie len slabý organizmus, problém je v tom,že fakt,či máme silný, al.slabý organizmus väčšinou si uvedomujeme podľa toho, či ochorieme,al nie a nič nie je statické, to čo bolo včera nemusí byť dnes v niečom tak zložitom ako je ľudské telo.
a keď už ochorieme, stále to neznamená, že náš org.je slabý..
Zorra, ale v žiadnom prípade ťa nechcem strašiť
a prečo hepat B? pretože je v populácii dosť rozšírená, preto, že ma relatívne dlhú inkubačnú dobu, teda ľudia o nej nevedia a môžu ju šíriť ďalej
Ok.Som zdrava a neochoriem. Kazda choroba vznika predovsetkym v hlave. Dík :-))
na to,že si zdravá a teda,že neochorieš
inkub.doba hepat.B je veľmi individuálna, týždne až 6 mesiacov,tak neviem, či sa ti chce čakať
dá sa zistiť aj pred manifestáciou choroby podľa špecifických HBs antigénov a iných markerov prítomných v krvi
Neviem, a na co mam podla teba mysliet este??