ahoj máte niekto skúsenosti s týmto spotrebičom...funguje, tak ako sľubujú v reklame? máte nejakú pozitívnu skúsenosť s objednávaním tohto spotrebiča cez net....
Smoothie Maker
Praveze ja toto vobec nepoznam a nekupovala by som nieco o com nemam paru
vitamix ma kvalitne mixery, myslim ze sa opalti investovat ak ho pouzivas kazdy den ako ja :-) ja mam ascent
kolko stoji vitamix najmenej? A nieco do 100 eur a dobre existuje?
tiez mam vitamix, uz ho mam dlhsie a som spokojna, mam ho z veganskej stranky vitarian. sk ja mam explorian
velmi dobre mixery su vitamix, ja ma s30, ma aj malu nadobku na zobratie so sebou, rozmixuje aj mrazene uplne na jemno neostavaju kusky ako v lacnych
Moj tiež tečie keď mixujem :( stál veľmi málo, takže som to mohla čakať no.... Niekto poradíte nejakú overenú značku? (nie za 300e prosím)
Funguje, pokial nekúpite ten najlacnejší z ktorého pri m ixovaní všetko vyteká
Na smoothie pouzívam tiež mixer klarstein, kúpil mi ho manžel a pracuje perfektne :)
lenka aj ja mám doma herakles ja mám 5G a som s ním nadmieru spokojná mne sa s nim lepšie robí a fakt rozmixuje všetko čo tam hodím.Semiačka,ľad,mrkvu,cviklu no super
Ja myslím že niektoré reklamy iba zavádzajú a sú nepravdivé ja som si jeden z reklamy objednala a vôbec nebol taký super ako v reklame nedobre mitesnil tak čo mi ostávalo iba ho vyhodiť a kúpiť si niečo kvalitnejšie mám nutri rocket od Klarstein a mám pokoj