ahojte baby,už pol roka sa odhodlávam objednať si plavky od VS sú nádherné len to má jeden problém.Všade ponúkajú čísla od XS-L . Ja osobne nosím veci velkosti M ,ale kamarátky si objednávali a objednali si napríklad vršok XS a spodok S čo mne príde dosť maličké aj ked som štíhla a povedali mi,že Mmi bude velké,a chcem sa opýtať či máte skúsenosti s kúpou tejto značky plavok ači náhodou číselka niesu trošku poposuvané že XS(S), S(M) a tak dalej...Ja si chcem objednať klasiku biely vršok a asi ružový spodok...za odpovede dakujem :)
Victoria Secret plavky
baby, ja osobne objednavam VS a mam so vsetkym iba dobre skusenosti. dolezite je vybrat si spravnu velkost a tiez strih vhodny pre Vasu postavu. verim, ze ak niekomu nesadli plavky alebo spodne pradlo, je to iba nevhodnym vyberom. a co sa kvality tyka, je uplne top - mam od nich vela plaviek, podprseniek aj nohaviciek - vydrzia milion prani bez straty kvality! vsetko je iba o vhodnom vybere :)
ja som si oobjednavala spodne prao a vobec som nebola spokojna. na obr to vyzeralo uplne inac, velkost vobec nesedela a strih bol velmi cudny
btw s pradlom mam vynikajucu skusenost, narozdiel od plaviek, ktore su sice na obrazku krasne tak ako v skutocnosti (farby sedia), aj kvalitne, ale strihy su divne. teda aspon tych, co som si ja objednala... podprsenky maju cudne vystuze, odstavaju, a spodok jednych mal "suknovy" pas, ktory sa posuval, vyskakoval...velmi neprakticke, z obrazku to clovek nepozna. preto odporucam objednat jednoduchsi model.
ano, velkosti su poposuvane, aj ked sa neviem zarucit za vsetky vzory, ale ja si objednavam velkost S nohavicky aj plavky a sedia mi akurat, na svk si kupujem M.
ja osobne nemam dobrut skusenost .... nesadla mi ani velkost ani model ako taky