Vztah cez internet v 15tich..

Príspevok v téme: Vztah cez internet v 15tich..
mato555

Ahojte,ja uz neviem co mam robit preto sem pisem,ze co by ste urobili na mojom mieste..predsa len ked toho bude viac ,si vyberiem,lebo ja uz neviem co mam robit..

Zacalo sa to vsetko nevinne,zoznamili sme sa len tak cez net,podotykam nieje to fejk,smskujeme si,volame si,fejk by si hadam neminal peniaze.. Piseme si skoro kazdy den,fotky vymiename atak .. Skoro kazdy den sme si pisali,az doteraz a obaja ,sme sa na seba "namotali" ,az ked som si myslel,ze som sa namotal sám len ja,tak som to chcel ukoncit,no ale potom ona mi napisala ,ze ma lubi,ze nech to nerobim,prosila ma.. Keby to je niaka s prepacenim škrata ,tak ju ignorujem .. Ale ona je nadherna,mudra,zlatá ,sikovna.. Takze to neslo.. Ja uz neviem co mam robit,mam iba 15 ja viem,ze toto je na 15rocneho moc,predsa ani tie vztahy cez net nevydrzia dlho ,ale ja neviem co mam robit.. NIKDY sa mi nic taketo nestalo!! Ja neviem ako mam ist dalej.. Cestovat za nou by az taky problem nerobilo,kedze otec robi v tom meste,kde ona byva by som chodil s ním,ale neviem ci by ma pustil sa tulat s nou po velkom meste.. Ale kedze som student,nezarabam ,prijem nemam ziadny tak neviem je to moc drahé a mne by snou bolo 24 hodin 7 dni v tyzdni malo.. Poradte mi,co mam robit? Mam to ukoncit? CO mam spravit vobec? Je to velmi tazke,cele dni len na nu myslim.. prosim!! :(

natusa42

hm,jejo :)ja tiez som vo vasom veku teenagerskom mala vztah takyto :) a keby jeden :D:D a ani som sa s nimi niukdy nestretla,ale namotani sme boli obaja ..ked sa to tak da povedať :) a najma ja ..
no coby som ti poradila -zacnite sa stretavat realne :) to je jedina moznosť :)

Erionetka

No tak ak ti môžem poradiť daj tomu ešte nejaký čas, týždeň možno dva a sám budeš vidieť čo je správne, ja mám 17 rokov a ešte som vzťah nemala, z viacerých dôvodov no napriek tomu že nemám žiadne skúsenosti tak ti môžem sto percentne povedať že baby v tvojom veku si citovo nestále a nie sú zrelé na vážny vzťah, chápem čo asi teraz môžeš prežívať ale ber to tak že teraz tebou ovládajú tvoje pocity, ktoré časom výprchajú, na druhej strane mám veľa známych čo sú spolu už od 16-ky a dnes majú šťastné manželstvo ;) je to dosť individuálne

kafe

mato555, "fejk by si hadam neminal peniaze" - ale míňal. Dávaj si pozor, ľudia sú rôzny a majú všelijaké úchylky. A kým ju nestretneš, tak všetko čo o nej vieš sú len tvoje fantasmagórie.
Nevieš čo máš robiť? Veď sa začnite stretávať - zmrzka, bicykel, korčule, kupko.. to všetko sú aktivity nenáročné na peniaze. Raz prídeš ty za ňou, raz ona za tebou.

-vt-

No, chcelo by to už krok z virtuality do reality: čiže stretávky, rande, kino, výlety... Keďže nemáš ešte príjem, tak hádam rodičia by financovali, no nie? Však nemusí ísť o až tak časté stretká.

netehulka

Typicky teenager. No neviem ci ti poradime, vacsina z nas na tejto stranke je uz stara na to, aby si pamatala, aki sme boli v 15tich. Ja dufam, ze moje decka nebude laska zaujimat aspon do 18 tky. Co vlastne od takeho vztahu ocakavas?V 15 sa vacsinou trvale vztahy netvoria az na vynimky, takze si musis sam urcit, co od vztahu chces. 24/7 ta omrzi po case, ja som rada, ze moj 'stary'(26) ma neotravuje 24/7. Ale viem, ze 12 rokov dozadu som to pocitovala inak. No co ti poradim. Uvaz si, co od vztahu chces a potom sa s nou stretni alebo nestretni. Na teenagerskych laskach je nieco pekne a vzrusujuce, clovek to uz tak potom neprecituje po 25tke, berie to skor pragmaticky. Takze hlavne pred stretnutim si nastuduj biologiu, aby si nam tu nevypisoval, ze si sa stal otcom v 16tke. Vela stastia.