Ahojte,ja uz neviem co mam robit preto sem pisem,ze co by ste urobili na mojom mieste..predsa len ked toho bude viac ,si vyberiem,lebo ja uz neviem co mam robit..
Zacalo sa to vsetko nevinne,zoznamili sme sa len tak cez net,podotykam nieje to fejk,smskujeme si,volame si,fejk by si hadam neminal peniaze.. Piseme si skoro kazdy den,fotky vymiename atak .. Skoro kazdy den sme si pisali,az doteraz a obaja ,sme sa na seba "namotali" ,az ked som si myslel,ze som sa namotal sám len ja,tak som to chcel ukoncit,no ale potom ona mi napisala ,ze ma lubi,ze nech to nerobim,prosila ma.. Keby to je niaka s prepacenim škrata ,tak ju ignorujem .. Ale ona je nadherna,mudra,zlatá ,sikovna.. Takze to neslo.. Ja uz neviem co mam robit,mam iba 15 ja viem,ze toto je na 15rocneho moc,predsa ani tie vztahy cez net nevydrzia dlho ,ale ja neviem co mam robit.. NIKDY sa mi nic taketo nestalo!! Ja neviem ako mam ist dalej.. Cestovat za nou by az taky problem nerobilo,kedze otec robi v tom meste,kde ona byva by som chodil s ním,ale neviem ci by ma pustil sa tulat s nou po velkom meste.. Ale kedze som student,nezarabam ,prijem nemam ziadny tak neviem je to moc drahé a mne by snou bolo 24 hodin 7 dni v tyzdni malo.. Poradte mi,co mam robit? Mam to ukoncit? CO mam spravit vobec? Je to velmi tazke,cele dni len na nu myslim.. prosim!! :(