Priatel neznasa otazky - Čo robiš, Kde si ..Chlapi prečo?

Jahodka123

Bývalý bol na takéto otázky alergický, lebo vždy robil niečo "nekalé" a preto zúril. Pokiaľ chlap nemá čo skrývať, tak odpovie na takéto otázky úplne normálne a ani ho len nenapadne, že ho tá žena kontroluje. Ja sa priateľa ani pýtať nemusím, on mi hneď sám povie, kde a ským je alebo kam ide a keď sa spýta mna, tiež mu odpoviem úplne bez problémov, pokiaľ mu to už sama nepoviem ešte skôr. Chlap neznáša takéto otázky keď má čo skrývať, prípadne keď mal bývalú stíhačku a má "traumu" z minulého vzťahu...

jela

chlapi su v tomto zloziti. mna sa moj priatel vzdy opyta, co robim, normalne to beriem, odpoviem. ja ked sa jeho opytam, povie ironicky "honim si". a este jeden vystizny priklad: za den ked si volame ja neviem, on 3x mne, ja jemu tiez. tak ja mam problem dovolat sa, nedviha velakrat, mnohokrat mi nezdvihne hned, proste "nepocul" . A ja ked sa mi podari raz za pol roka -do slova- , proste skoro vzdy mu dviham telefony, a ked naozaj raz z miliona hovorov nie, tak uz je nejaky iny, taky mrzutejsi a otazky typu "co robis" uz od neho vyznievaju urazene ze som nezdvihla

Alexmanko

lost ano kazda zbytocne polozena otazka je zbytocna.
nebola by zbytocna keby sa niekto spytal, kde si? lebo som chcela dojst za tebou. co robis? mas momentalne cas mi pomoct? a podobne.

To uz zmysel ma, ale pytat sa len preto aby sa clovek nieco opytal respektive nevysvetli zamer svojej otazky je zbytocne

lost

to myslis otazku "kde si / co robis ? "

toto je zbytocne?

ak ano, tak to mozeme rovno 15,75 hodin pracovat v uranovej bani, 7,75 hodin spat, 0,4999 hodin jest a srat a 0,0001 hodin odkladat kazdy den a raz rocne sa rozmnozovat..

pretoze ak je tato otazka zbytocna, tak potom je kazda otazka zbytocna, lebo na to najdem minimalne jeden dovod :)

potom aj otazka "vezmes si ma?" je zbytocna ;)

a tym padom mozeme prejst k tomu mojmu modelu otroctva ktory som pisal vyssie..

Alexmanko

Chapem ta, ale tieto otazky su inac dost zbytocne, lebo aj tak by si na ne mohol vymysliet odpoved, cize ti nezarucia ze sa ti dostane pravdy, preto sa ich radsej ja napriklad nepytam, nema to zmysel.

Horsie je uz to ked si sluby ze nieco spravi a nespravi to, napr to zavolanie to je dost podraz, to sa nerobi.

MMMMMMMM

No toto co hovoris mi pride dost neskusene. Asi si este nemal za sebou vazny vztah ze ? Ver mi, nechcel by si mat zenu co ti neda dychat.

fcjkcjfgsu

nahodou...mne sa take dievca lubi ktore sa zaujima o vsetko o svojom partnerovi ci partnerke h... ved predsa ocom je potom vztah ked ten druhy ma volnost...nesmie mat volnodt...ked ma volnost...vztah onicom a skor ci neskor to krachne ako vsetky vztahy...