Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
a aka je to latka? vonia to? je to priehladne? alebo skor nieco ako moc?
qwertyui ty ani nevies o com som pisal a mam pocit ,ze ty na mna stale utocis
evelkína aj pre mňa to bolo niečo fantastické,ani sa to nedá opísať slovami.A posteľná bielizeň bola celá mokrá.Keď si na to pomyslím až sa trasiem od šťastia.
a eštš som chcela napísať, že normálny orgazmus sa s tým nedal ani prirovnať, bolo to úžasné a asi sa to nedá prežiť s hocikým, neviem ako to prežívajú chlaúpi ale preženu je to niečo čo sa s ničím nedá prirovnať, ešte aj teraz mám z toho zimomriavky.
Mne sa to stalo, ked som vedela že sa už s bývalým frajerom rozchádzame, strašne som s ním etše chcela byť, strašne som po nom túžila, on bol tiež strašne nerozhovný ešte sme to skoro rok spolu ťahali a vtedy zakaždým ked sme boli spolu sa to stalo. myslímž eto bolo z tej strašnej túžny po nom, inak si to neviem vysvetliť
ja som zena... keby nieco, ide o to, ze len preto ze s tym nesuhlasi nemusis na nu utocit, ze to nezazila a nevie o com to je... to zazije asi 1 z 500... mozno... tak neviem, co je na tom... a preco by mala zavidiet hociktora z nas... sa zamysli trochu nad sebou a tymi kecami co pises...
kajolinek... jemine, Ty si ale pako... keby si sa trochu zamyslel nad tym, co xantipa napisala, mozno by si pochopil, ako to myslela... ak by ti to obmedzene mozgove bunky dovolili... zachvili fakt budete pisat, ze najkrajsie je to so psom a podobne blbosti... uz neviem co cakate od zien v tych posteliach!
To isté si myslím nielen o striekaní, ale aj o análnom sexe... nie je v tom žiadna závisť, lebo sex sa dá užiť na 100 percent aj bez toho. Len niekedy sa pozastavujem nad podaktorými názormi. Asi som už staromódna :-))
xantipa z teba hovori zavist,ze nestriekas,inak by si nemala pripomienky
Kajolinek, do toho ťa nič, je to moja osobná vec :-)..