Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
da sa to zazit len pocas vaginalneho orgazmu..?
baby, a vam sa podari vystreknut vzdy? alebo len ked ste dokonale uvolnene? pripite? alebo vas musi partner veeelmi dlho drazdit? alebo staci aj kratko, ale presne "tam"??
aj ja to scem zazit!! :-))
neda mi nevyjadrit sa,aj ja mam podobnu skusenost,a ako hovoris cokoladka aj mne sa stalo,ze sa ma novy priatel pytal,ci som sa pocikala. Podla mna to zalezi nie len od zeny ale tiez od partnera. No paradoxne sa mi to prvy krat stalo pri jednom ulete...mozno to bolo tym ze som sa dokonale uvolnila. Kazdopadne,ked parner na to neni pripraveny,moze byt dost prekvapeny.Este jedna prakticka stranka...je to dost neprakticke, totiz po divokej noci,ani prestieradlo,ci perina na posteli nepomoze. Ak mate niekto s tym skusenost, ako to riesite?...na mokrej posteli sa neda velmi spat.
gabika0123, lebo priatel nieco take zazil s jeho ex a myslel si, ze sa pocikala, haha :-) tak preto sa pytam, ci to nie je ako moc. jej sa to asi stavalo casto, lebo ze uz mala na to pripraveny na posteli nejaky prehoz..
my sme prvýkrát boli hned v chodbe, dalsí v záhrade pri hviezdach pod pergolou, možno nás počuli aj susedia ale nám to bolo fuk
Neboj sa to nie je moč,zisťovala som si to na internete,je to vraj výlučok zo žliaz.
Mala som predtým viacerých chlapov v posteli,ale ten súčasný priateľ ma prekvapil a ja jeho,lebo to bolo niečo výnimočné pre nás oboch. A sex bol krásny,taký spontánny z lásky.Ale prečo som to nezažila pri inom chlapovi?Je pravda,že teraz som viac-menej na ňom sedela a predtým sme mali dokonalú predohru.
evelkina, ja viem, musi to byt super :-)) ja len cisto zo zvedovosti, ze aka je to stavicka..
ver mi, čokoládka, že to ta vtedy vôbec nazaujíma, je pre teba také podstatné aké to má zloženie alebo to či žene bolo tak krásne?
Gabi a ty si to tiež zažila pri takej hraničnej situácii alebo aj normálne?