Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mokrý ženský orgazmus

adrike

ja sa chcem spytat,ja sice striekam,ale neviem ci mam pri tom orgazmus,necitim pri tom stahy,ale pocity su uzasne,je to normalne?

zajik

mal som kamošku,tá striekala len keď som jej to robil prstami,ale to vydržala striekať strašne dlho. v živote som také niečo nevidel, aj som sa prvý krát zlakol....

petoi

odkaz pre hotovu_bohynu!ty si fakt hotova,ty si to nezazila,tak sa nestaraj a daj sa vyšetriť!nežiarli na to co v zivote nezazijes,nehadž vsetkych chlapov do jedneho vreca,lebo ani VY ŽENY NIE STE BOHYNE,aj medzi vami sa nájdu KURVY

hotova_bohyna

STE VSETCI TRAPNI CHLAPI, NAJPRV CHCETE ANAL POTOM STRIEKANIE A TERAZ CO VY SI VYMYSLITE, LIETANIE ALEBO SEX NA HLAVE CI SEX V TROJKE SO PSOM? STE UPLNE VSETCI NECHUTNI JE MI Z VAS NA GRC, ROZMYSLATE TYM CO MATE MEDZI NOHAMI NICIM INYM SA POZRITE DO ROZKROKU CI TEN VAS FESAK JE TAKY OHROMNY KED UZ CAKATE OD ZENSKEJ TAKE ZAZRAKY. JE MI Z VAS UPLNE ZLE VSETKYCH DO JEDNEHO !!!!!!! VY - PANI TVORTSVA CO V HLAVE NEMATE ANI ZA MAK ROZUMU.

petoi

mal som sex v penzione s jednou vydatou zenou-taky dvojhodinový,bolo to uzasne,celeho ma ostriekala,take nieco som zazil prvykrat,hoci som mal viacero žien v posteli a som uz dlhsiu dobu zenaty,nechapem preco som to nezazil pri inych zenach alebo pri manzelke,cim to je ze iba ona ma tak ostriekala?od toho casu chcem si to s nou chcem zase rozdat,mne ide len o sex a jej sa mi vidi ze tiez len o sex