Mokrý ženský orgazmus

adrike

Ahoj hulicka,po mne je tiez za kazdym mokra postel,len hacik je v tom,ze mne sa to stava len ked si to robim sama ,pri partnerovi sa neviem natolko uvolnit,lebo mi je to neprijemne,ze ho postriekam

hulicka

dievcata ja ked striekam tak je cela postel mokra,je to normalne aj u vas a ten moj partner je z toho sialeny,stale po mne tuzi,len by sexoval so mnou,povedal mi ze mal asi 30 zien a iba ja som dokazala pri nom striekat,je to so mnou v poriadku? baby odpovedzte,prosim vas o to

adrike

ahoj cokoladka,no je to tak ked nevystreknem je to normalny orgazmusa pri vystreku mam velmi silne pocity,ale podla mna to nie je orgazmus

adrike

kocky ja viem co je to orgazmus a dosahujem ho pomerne lahko,takze viem,ze ked striekam nie je to orgazmus,su to len velmi intenzivne a prijemne pocity,ale orgazmus to nie je,len vystrek

jana j

Lienocka, Adrike.. povazujete to teda za orgazmus? Pretoze ja to prezivam rovnako a pochybujem ze je to orgazmus lebo po vystreku vzrusenie opada, nikam nevrcholi..Tak neviem, co si mam o tom mysliet. pocit je to nadherny ale kazdy tvrdi, ze ked prezijes orgazmus, urcite o tom budem vediet.. ale ja naozaj neviem:( Je mozne ze moj orgazmus je taky slaby? Alebo to orgazmus vobec nie je?