Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
Ahoj hulicka,po mne je tiez za kazdym mokra postel,len hacik je v tom,ze mne sa to stava len ked si to robim sama ,pri partnerovi sa neviem natolko uvolnit,lebo mi je to neprijemne,ze ho postriekam
chcem taku babu co strieka,este som taku nemal
a ja ked striekam ako z fontany mam to brat ako normal?
dievcata ja ked striekam tak je cela postel mokra,je to normalne aj u vas a ten moj partner je z toho sialeny,stale po mne tuzi,len by sexoval so mnou,povedal mi ze mal asi 30 zien a iba ja som dokazala pri nom striekat,je to so mnou v poriadku? baby odpovedzte,prosim vas o to
ahoj cokoladka,no je to tak ked nevystreknem je to normalny orgazmusa pri vystreku mam velmi silne pocity,ale podla mna to nie je orgazmus
preklep: neznamena, ze.. :-) sorry
adrike, takze to ze niekedy vystreknes, nezname, ze si prezivala silnejsi orgazmus (ako ked nevystreknes)?
kocky ja viem co je to orgazmus a dosahujem ho pomerne lahko,takze viem,ze ked striekam nie je to orgazmus,su to len velmi intenzivne a prijemne pocity,ale orgazmus to nie je,len vystrek
Lienocka, Adrike.. povazujete to teda za orgazmus? Pretoze ja to prezivam rovnako a pochybujem ze je to orgazmus lebo po vystreku vzrusenie opada, nikam nevrcholi..Tak neviem, co si mam o tom mysliet. pocit je to nadherny ale kazdy tvrdi, ze ked prezijes orgazmus, urcite o tom budem vediet.. ale ja naozaj neviem:( Je mozne ze moj orgazmus je taky slaby? Alebo to orgazmus vobec nie je?
adrike je to normalne ,ja to tak isto prezivam