Podpora pri liecbe alergii, astmy a plesni

Príspevok v téme: Podpora pri liecbe alergii, astmy a plesni
Alternativa

Kedze tieto 3 dg su caste aj na tomto webe, prikladam dietu, ktora je vraj podporna pri ich liecbe. nemam odskusane, ale zrejme neuskodi, takze skusme...
ASTMA, ALERGIE, PLESNE
Dieta na črevá
7 dní bez cukru, bez kvasníc, piť denne 2 vytlačené citróny v 2 l vody
Po tomto týždni užívať 7 dní Psylium alebo dlhodobo Lactobacilus acidofilus

Dieta na pečeň : začať dietou na črevá. Po týždni dodržiavania diety na črevá vynechať smažené, tučné, ostré jedlá, alkohol, kravské mlieko, banány, kakao, pomaranče, čokoládu, výrazne obmedziť príjem cukru /nahradiť medom/. Počas tejto diety 7 týždňov užívať zinok s obsahom 60-120 mg/deň. 1 hodinu po užití zinku zapiť vitamín A s obsahom 30 000m.j. Ak sa pri diete rozhodnete užívať viac ako 60 mg zinku/deň, je treba zdvojnásobiť dávku vitamínu A.
Poznámka : vhodný je zinok vo forme síranu, ale užíva sa len s jedlom, NEZAPÍJAŤ tekutinou /vyplavuje sa z tela bez účinku a môže dôjsť ku žalúdočným kŕčom/.

Doplnok : 3x denne si stlačiť reflexný bod brzlíka na oboch chodidlách, 3x denne si zatlačiť na 20 sekúnd bod „C“ na pravom chodidle.

Alternativa

Ak Vas chyti sialena chut na sladke, pohryzkajte sladku zeleninku : mrkva, mlady kalerabik. Mam to odskusane, fakt Vas chut na sladke prejde :D a o to ide.

terezka

Ja som tiež alergička a musím súhlasiť s alternatívou. U mňa je delená strava veľmi dôležitá. Veľa potravín nemôžem a cukor je vyslovene humus zdraviu škodlivý. Inak veľmi dobré prípravky na udržiavanie acidobazickej rovnováhy sú na stránke venujúcej sa liečebnej výžive -odkaz odstránený- Je tam veľmi dobré probiotikum Superacidophilus 6 miliárd, silne zásadotvorný Betavital a prekysleniu brániaci prípravok lkvb.Ja som na mykózu užívala tento vysokoúčinný acidophilus a konečne to bolo niečo prírodne, čo zabralo rýchlejšie ako mnou predtým skúšané lekárenske prípravky. Môžem len odporúčať. Pokiaľ ide o vitamíny, tak pre vstrebateľnosť je veľmi dúležité aby sa užívali v komplexe a najlepšie v prírodnej forme s bioflavonoidmi. Izolované vit. a minerály oranizmus nevie zväčša využiť, nevstrebá ich, len vylúči a sú to zbytočne investované peniaze. Toľko môj názor a skúsenosť.

ja

mas vlastne pravdu. ale velmi ma to zaujíma a ked som zistila že ssa tu takým veciam venujú je mi fajn ked môžem o tom pokecat a ty si mi tiež povedala dačo rozumné tak dakujem pekne. musím sa stravovať tak aby boli problémy čo najmenšie. ;-)

Alternativa

Ahoj Ja, videla som, ze v inej teme uz komunikujes o probleme alergia a jedlo aj s Pistom. Ja sa vyberu potravin velmi nevenujem, ale urcite sa da - teda ak Ty mozes - nahradit napr. deficit cukru v tele "sladkou" zeleninou: mrkva, kalerab, redkovka. V diete su potraviny, ktore sa maju vynechat, teda okrem medu. Su tam mnohe, ktore Tebe robia problem. Aspon je z ich vynechania v diete jasne, ze su to bezne alergeny. Urcite pre alergicky prejav je zaujimava kombinacia stravy. Na Tvojom mieste by som skusila seriozne dodrziavat delenie stravy s vynechanim Tebe skodiacich potravin. A skus to psylium alebo lactobacilus. Skus nerozmyslat nad tym, ze to, co nesmies, Ti v strave chyba. Co Ti skodi predsa VOBEC NEPOTREBUJES, cize pre Teba neexistuje. Nezabudni, ze akakolvek alergia je z vysokeho %-ta psychicka zalezitost.

ja

alternatíva ahoj!
som potravinová alergička potrebovvala by som poradiť v stravovní.tu diétu čo si na písala je síce zaujímava ale niektoré jedla nesmiem.mohla by si mi prosím ta poradiť
problém je v tom že mi chýbajú tie jedla čo nemôžem nahradzem ich inými somarinamy a to mi neprospieva cítim sa len prejedena ale nedostala som do tela tie vitaminy čo chcem a potrebujem. takže napriklad nemôžem med tropické ovocie čokoládu sladdkosti preto si občas dám aj sam cukor a to je hnusné tiež nemôžem soju mak a orechy a iné vadí mi všetko čo je pripravované konzervačne a chemicky . mohla by si mi prosím poradiť co jest. aby som mal a dostatok vitaminov a tak dakujem ;-)

Alternativa

Ahoj Igris, s odkyslovanim Ti neporadim. Sama len z casti sledujem zasadotvorne a kyselinotvorne potraviny a nic viac. Postupujem viac intuitivne. Myslim, ze tomuto sa venuje Pista. Pista, kde si?

igris

ahoj alternativa, ja ten lactobacilus skusam na alergiu so synom a unho , lebo je to pravidelnejsie to zabera :), ta dieta je tazsia :( aj ked je zlaty a raz do tyzdna neje nic sladke :)
.ak by sa ti chcelo , napis svoj nazor na odkyslenie organizmu, zaujimal by ma :), urcite si sa s tym stretla dakujem