Veriť mu?

Príspevok v téme: Veriť mu?
Aprílka

ahojte,

Chcem sa spýťať na Váš názor.
Jedná sa o to, že mám priateľa už dva roky a prežili sme spolu už strašne veľa vecí aj zlých aj dobrých. Stále stojí pri mne, je pozorný a zniesol by mi aj modré z neba, len jedna kamarátka mu stále vypisuje či sa nestretnú na káve atď. Ja som nato prišla, lebo si nevymazal správy a on jej nato odpovedal možno...keď som nato prišla bol strašne rozčúlený nebavil sa so mnou týždeň, že sa mu hrabem v správach. Nikdy sa s ňou nestretol a povedal mi, že nemá ani kedy a ani sa nechce. Je tomu už dva mesiace, čo sa to udialo a odvtedy mu ani nepísala.

Ako by ste to brali Vy?

Aprílka

No ja som ju za kamarátku nikdy nemala s ňou chodil dlhé roky kamarát len ona ho podviedla a keď sme sa náhodou aj stretli tak ona začala prevracať na nás oči (nie len na mňa)...
Ale možno sa len zato chcela stretnúť s mojím priateľom, lebo ona sa chcela strašne vrátiť k tomu svojmu bývalému a možno chcela niečo vyzistiť od môjho...
Ale bolo mi to divné, lebo nikdy mu nepísala sms a až na tú jednu.

fialôčka

pozri, hlavne tvoj priateľ si musí uvedomiť, či by to urobil alebo nie ... to, že ti povie, že nie, je jedna vec, ale tak stať sa môže .... a priateľ teda asi sám vie, že dotyčná je rozvracačka vzťahov a určite by nič s takou ženou nemal .. taká ich asi "neberie"

winki

No nepozrem sa predstav si (tebe by sa to páčilo?) Keď už to bolo takto tak v prvom rade si si to mala vysvetliť s tou dotyčnou a nie obviňovať priateľa za niečo čo neurobil a ani nemal v pláne. Keď ťa miluje a nemáte problémy tak môže prísť aj neviem aká špina a mrcha a on ti bude verný.

Aprílka

Neviem čo ma to aj napadlo...proste ležal na stole mobil priatel v sprche no tak nepozri si?

Ja mu verím, len neverím tej ,,kamarátke,, ona je taká rozvracačka vzťahov.

Viem, že sa nikdy nestretli, lebo vždy je so mnou alebo v robote a nikdy nemá čas ani sám na seba. A ešte sám mi aj povedal, že on by s ňou nikdy nič nemal, lebo, že ho nepriťahuje ako žena.

Ja mu verím, len neviem prečo ona musí byť taká a na silu sa pchať medzi dvoch.

fialôčka

to, že sa s tebou týždeň nebavil je pochopiteľné, keďže si sa mu hrabala v telefóne, a presne ako písala winki, odpoveď možno bola len zo slušnosti, keď ju nechcel rovno poslať do prdele ..nechápem aký dôkaz ešte chceš, veď sa s ňou nestretol a ona už nenapísala, tým pádom problém vyriešený ..to len ty si do toho musela rýpať...

winki

načo si silou mocou musela zisťovať niečo s čím sa nedokážeš vyrovnať? Nemáš dôkaz, že ťa podviedol...blbá sms na ktorú odpovedal možno bola z jeho strany len zo slušnosti. Napísal možno ako by mal byť hnusný. Základom vzťahu je dôvera a tú si ty už narušila. NIe on ale ty.
Mala si nejaký dôvod mu neveriť?