Veriť mu?

Príspevok v téme: Veriť mu?
Aprílka

ahojte,

Chcem sa spýťať na Váš názor.
Jedná sa o to, že mám priateľa už dva roky a prežili sme spolu už strašne veľa vecí aj zlých aj dobrých. Stále stojí pri mne, je pozorný a zniesol by mi aj modré z neba, len jedna kamarátka mu stále vypisuje či sa nestretnú na káve atď. Ja som nato prišla, lebo si nevymazal správy a on jej nato odpovedal možno...keď som nato prišla bol strašne rozčúlený nebavil sa so mnou týždeň, že sa mu hrabem v správach. Nikdy sa s ňou nestretol a povedal mi, že nemá ani kedy a ani sa nechce. Je tomu už dva mesiace, čo sa to udialo a odvtedy mu ani nepísala.

Ako by ste to brali Vy?

dev

ako fakt nechapem niektoré príspevky :)))
zjavne mam na vec iný názor a inač to vidim.
Podľa mňa dvaja, keď sú spolu, a nemajú čo pred sebou skrývať, je normálne, že to jeho či jej sukromie je aj mojim, a vieme o sebe, dôverujeme si, a povieme si veci narovinu. Nechapem, ako to niekto môže členiť, keď ste akoby jeden...jeden človek, duša, pár...heh...tým človek ukazuje svoju čestnosť vo vztahu, nerobí si tajné dvierka, a nepotrebuje nič hrať.
Ľudia, čo tu tak kŕčovito bránite súkromie toho týpka, ok, súkromie, ale keby ju tak veľmi miloval bez mihnutia očka by jej nechal prístup ku všetkému, lebo jej verí, a chce aby mu aj ona verila....asi toľko...
a mimochodom, nechapem jedno, to VEMENO..:D....to znamena,že ked niekto pozerá do mobilu svojej laske automaticky je to psychopat, alebo chronický žiarlivec? alebo hysterik, jaaj...ale to že niekto sa ofučí v podstate pre blbosť, to je nič, nie? mne by to bolo už nejak zvlašne samej...len toľko

Leela333

Je to asi takto: ty síce hovoríš, že ti môže kľudne pozrieť do mobilu, ale tu neplatí, že keď ty tak aj on. Je to jeho vec, či ti dovolí prezerať si jeho mobil alebo nie. Má právo na súkromie - ty si sa rozhodla, že mu mobil kľudne poskytneš. To je ale tvoja vec a nie je to ospravedlnenie na to, aby si sa ty lašovala v jeho mobile.
A to tu platí pre všetky.
Píšeš, že mu veríš, ale v nadpise témy sa pýtaš, či máš. Z toho všetkého mi vyplýva, že mu neveríš. Čiže v prvom rade máš asi problém sama so sebou a so svojím sebavedomím. Rieš seba a nelašuj sa mu v súkromí.

celestinka

Vemeno- len mala podotazka, tebe by sa pacilo keby si tvoja frajerka pisala s nejakym inym chlapom o stretnuti a ty by si o tom nevedel? to by bolo relativne v pohode ze.

Vemeno

No ked sa mu hrabes v sukromnych veciach, tak sa necuduj, ze si hlada inu. Zajdi za psychologom. Zrejme trpis chorobnou ziarlivostou.

celestinka

"Stále stojí pri mne, je pozorný a zniesol by mi aj modré z neba" prave taketo typy vedia najviac prekvapit.. kto vie kolko smsiek podobneho typu si uz vymazal.

dev

a podla mna je uplne normalne ze sa holka pozrie, pripadne chalan do mobilu toho druheho, vsak ak nemam co skryvat nemam problem...a ak sa niekto ofuci, zjavne asi nieco skryva, alebo mu proste mu je to neprijemnee, ze si prave nieco odhalila...kebyze je to blbost, tak kyvne nad tym rukou a povie, ze prosim ta...sak ano pisala mi, ale to je proste trapka, nic....a vobec by to neriesil ofucanim :D, nemal by preco...

dev

verit aj neverit....
naoko verit, a ticho sledovat ci nahodkou sa nieco nedeje...:))

lebo uplne verit, je si myslim az prilis naivne, a taktiez verit, ze co ten druhy povie je pravda, treba to vycitit, a ak sa nieco nezda, nepodpichovat, ale sledovat a preverovat...jednoznacne...:))

User_37597

zeny zeny zeny.
mudre pravidlo pre tych ktoru chcu podvadzat:
"inteligentny chlap si sms od milenky vymazava"
a to absolutne neuznavama neveru..ale je to tak.

Aprílka

Dobre ja som si svoju chybu priznala ospravedlnila sa, vysvetlili sme si to a odvtedy sme nemali žiadny problém.
Napr. pred tou hádkou som bola aj strašne háklivá, keď išiel na pivo a došiel domov trošku podnapitý a robila som scény a teraz keď príde tak sa len zasmejem, hodím rukou a spolu sa natom smejeme či v ten deň, alebo na druhý deň.
Po tej hádke som toho strašne veľa pochopila a asi som si vstúpila do svedomia.

fialôčka

aprílka, ale tu teraz nejde o to, že on by sa ti kľudne mohol pozrieť do mobilu ..ide tu o nejaké súkromie a dôveru, ktorú si tým u neho narušila ... a tebe by sa to tiež nepáčilo ... ja napr. takisto nemám čo skrývať, ale keby sa mi v ňom niekto hrabal, tak by ma to vrcholne nasralo!!