Ahojte. Chcel by som sa spytat, aku stravu a rezim by ste mI odpOrucili na nabratie telesnej vahy. Mam 18 rokov, 182 cm a 63kg. Chcel by som probrat aspon na 70 kg. Za odpovede vopred dalijem. Ospravedlnite chyby v texte, pisem to na dotykovom mobile a na tom sa fakt neda pisat.
Aku dietu na nabratie hmotnosti?
moj ocino na svadbe, ked mal 21 tak mal 171 cm a asi tak 50 kil..teraz je to normalny muz, ono, neboj, pride to vekom...aj moji kamosi, co boli vysoki a tenki este v 20ke, tak po 25 ke pribrali a su z nich normalni muzi
len v ziadnom pripade nepchaj do seba nejake svinske vyzivove doplnky
No nediagnistikovali mi nIc co by s tim mohlo suvisiet.taky rychly metaboliMus mam uz od detstva.V rodine maju vsetci vahu v poriadku. Jem v podstate vkuse. Vecere mam vecsinou 2-3. No skusim daco pohladat. Dakujem za odpoved.
si relatívne zdravý? Nemáš žiadne vážnejšie ochorenie, napr. v tráviacom systéme? Alebo nemáš náhodou tú nízku váhu v rodine?
No, každopádne sa zameriavaj na potraviny s vyšším obsahom tuku, všímaj si to baleniach. Napr. namiesto nízkotučných vyberaj plnotučné. To je asi najdôležitejšie. Potom samozrejme jedz častejšie za deň, aj večer pred spaním, ak pociťuješ hlad.
Takýchto tém o pribratí je tu veľa, tak skús sa ešte popozerať tam.