preco mi to robi?

Príspevok v téme: preco mi to robi?
nerozhodna

Kazdym dnom mozem porodit a moj manzel sa kumne sprava hrozne nie fyzicky ale psychicky je to pre mna tyranie.Chodi domov len spat.Vypisuje si so 17r.slecnou a beha zanou oblbuje ju.Zacal sa tak spravat posledne dva mesiace.A mne sa zacal hnusit.sex snim si doslova odtrpim.Bohuzial som nanom financne zavisla i ked zijeme len z ruky do ust.Neviem sa rozhodnut ci ho mam nechat mame este jedno dieta.Ale uz neverim ze on sa zmeni...:((((

mojarada

Tak tomuto som nerozumela - keď budeš bývať u rodičov, tak budeš platiť 100 eur? Jasné, nechcela by som byť tam ako príživník, ale snáď práve rodičia by Ťa mali podržať v takejto ťažkej situácii . . A večne na materskej nebudeš, tak by sa to hádam dalo zvládnuť, či nie? Je to všetko o vzťahu rodič - dieťa. Teraz buď hlavne kľudná, neplač veľa, aby sa to neprenášalo aj na dieťatko,nehádaj sa s manželom, snaž sa byť v pohode, aj keď viem, že je to ťažké. Veľa šťastia Ti prajem, buď silná!

nerozhodna

Rozmyslam nad tym den aj noc.som si ista ze ma rodicia nevykopnu s dvomy detmi na ulicu.Ale tiez uvazujem ze budem dostavat len rod.pr.200e a najom u rodicov je 100e.Neviem si predstavit ako to zvladnem so 100e na mesiac .ked ziadne ine davky mi nepatria.

vitali

Slabé pomenovanie tupec... možno tak sviňa. Ty budeš zachvíľu trpieť v pôrodnici, prežívať strach, či bude bábo zdravé a on behá za dajakou inou kravou. Keď som si to prečítala, až mi je zle... To mi je hrozne ľúto. Ako dokáže byť niekto tak neuveriteľne hnusný a neľudský??? Buď silná a čo najskôr potom od neho odíď. Dúfam, že rodičia ti pomôžu a pochopia ťa. Ten krok bude iste ťažký, najmä keď budeš po pôrode a s úplne malým dieťaťom, ale verím, že keď to spravíš, život alebo ako to nazveš, ti pomôže ďalej.

trojka333

naozaj nečakaj, odíd, nerieš ho, on sa nezmení, len ty budeš mať peklo zo života, obráť sa na svoju rodinu, pomôžu ti..povedz im ako to je....on je tupec čo si nezaslúži mať rodinu

mojarada

Ahoj, je mi to veľmi ľúto, čo píšeš, ja som síce až taký extrém nezažila, no keď som sa chcela rozviesť po pol roku, tak mi to moja mama zakázala a ja som poslúchla, zvykla som si. Ale už tak žiť nechcem a začínam to riešiť, aj keď mi je ľúto, že bude úplne sám! Ak máš rodičov, tak sa zbaľ teraz a nečakaj, držím Ti palce!