Kazdym dnom mozem porodit a moj manzel sa kumne sprava hrozne nie fyzicky ale psychicky je to pre mna tyranie.Chodi domov len spat.Vypisuje si so 17r.slecnou a beha zanou oblbuje ju.Zacal sa tak spravat posledne dva mesiace.A mne sa zacal hnusit.sex snim si doslova odtrpim.Bohuzial som nanom financne zavisla i ked zijeme len z ruky do ust.Neviem sa rozhodnut ci ho mam nechat mame este jedno dieta.Ale uz neverim ze on sa zmeni...:((((
preco mi to robi?
Skusila som sa snim otom porozpravat.Ale zacal byt zlostny a hadat sa somnou a potom odisiel.
Hlavne sa skús nestresovať a nenervovať (dobre, mudrujem tu, viem, že sa to nedá a že je to takmer nemožné), aby dieťa bolo zdravé.
A radiť ti nejdem, už ti tu poradili dobre :-)
Praveze nerobim nic zle nechodim von nemam ani kamaratky staram sa o domacnost.ani mu nezakazujem chodit za kamaratmi.Robim len to co chce on.Posledne dva roky bol klud preto sme sa aj rozhodli ze chceme druhe babo a teraz asi tak dva mesiace dozadu si zalozil fb a zacalo sa to.Sprava sa kumne hrozne,co teraz pred porodom som este viac zranitelna.
nerozhodna, toto urcite nie je normalne. Skuste si este sadnut a komunikovat o probleme. Mam pocit, ze to nepomoze, ale aspon budes mat ciste svedomie, ze si sa pokusila o napravu. Co by som ja urobila je, zeby som od neho odisla, respektive odstahovala sa. Ak s tym bude chciet aspon cosi urobit, chodte obaja do manzelskej poradne. Ak nepomoze ani to, myslim, ze pre oboch bude najlepsi rozvod. A kedy sa zacal k tebe spravat takto? Nie je nieco, co si mu ty urobila? Vies, lebo v stastnom manzelstve muz nezacne len tak z nicoho nic vozit 17 rocne baby v aute...
Ja viem ze pre neho som len handra a sluzka ktora navari, operie atd..Tu "slecnu"vyvaza v nasom aute a ja si musim poziciavat auto od rodicov ked chcem ist k lekarke na kontrolu.Mam v sebe taku zlost!!!
vemeno, no ty si "zjav" :D Skus si po sebe este raz precitat, co si napisal....Ako mozes nieco take tvrdit, ze na tom nic nie je? :D Je na tom nieco a vela! Tu nejde o to, ze ona je jeho dievca a narokuje si na trosku jeho pozornosti. Su manzelia a v manzelstve to ma vyzerat trosku inak. To ale ty nemozes pochopit, lebo 100% nie si zenaty :)
A pre Nerozhodnu. Skus rodicov poziadat o pomoc, aby si nemusela platit najom. Dohodnite sa, ze im skusis inak pomoct, napriklad ze upraces, navaris, co ja viem co este, ale zeby si ten najom nezvladla. Ja by som od takeho muza uz odisla. Nechat sa ponizovat a robit zo seba handru len preto, ze ma uzivi? Kasli na to...
vemeno:ma aj ine kamaratky ktore mi nevadia ,ale konkretne tato slecna nieje len kamaratka preto mi to vadi.ty si take nieco urcite nezazil/a.takze sa ktebe viac nevyjadrujem.
Urcite by som sla po radu k psychologovi, ktory sa zaujima o partnerske problemy alebo do manzelskej poradne. A vsetko je o komunikacii. Ak nechce komunikovat, este to hned neznamena, ze je to koniec. Drzim palce.
NA to predsa nic nie je. Preco by sa nemohol stretavat so 17 rocnou? Co je na tom? Na svete predsa neexistujes len ty.
clovek nema pravo nikomu hovorit, co ma robit. ale keby som ti mohla rozkazat, tak poviem - zmizni od neho okamzite a nikdy sa k nemu nevracaj. prezila som nieco podobne, chlap ktory sa takto sprava k tehotnej manzelke je hajzel a nikdy sa nezmeni, nikdy. ked bude tvoje dieta na svete, bude to este tazsie.
okrem toho - ak budes u rodicov, tvoj muz ti musi platit na deti.
je to velmi tazka situacia a chapem aj tvoju nerozhodnost, mozno ho aj trocha lubis, alebo ta trapi, ze ti je neverny. ale naozaj takeho chlapa nezmenis.ked sa s nim nebudes vydat, rychlejsie ta to vsetko prejde, rychlejsie to preboli. ak budes s nim, kazdy den bude nove a nove utrpenie. vela zien takto vaha a tym si pripravuju roky bolesti. treba to roztat raz navzdy a radsej rychla a velka bolest, ktora prejde, ako dlhotrvajuca, ktora ta znici.