Moj priatel spaval s jeho vzdialenejsou sestrenicou a najhorsie na tom je, ze ona je na kazdej akcii ako opekacky v lete a narodeniny, co sa tyka rodiny.Samozrejme sa na tychto akciach mam zucastnovat a je mi z toho zle.Ako by ste sa zachovali? :( Ked som este o tom ani nevedela a zoznamoval nas, tak ho hladkala po tvari, vraj sa dlho nevideli.Ona sice ma chalana, ale kazdemu sa stazuje, ze jej chyba romantika a ten jej sa s nou ani po rokoch este nezasnubil.Ona je celkovo lepkava, spala aj s dalsim vzdialenym bratrancom.
Mam sa stretavat so zenou, s ktorou spal
no tak moj znamy toto tiez robil, jeho tato a jej tato boli bratranci, takze vraj neboli az taka blizka rodina, tymto si to ospravedlnovali, nechutne
niekomu sa paci grupac, inemu misionar s jedinou zenou v zivote...ide len o to, na co vsetko dokazes pristupit. Sexualne radovanky s pribuznymi su uchylacina. Otazkou je len to, kto a nakolko je to schopny akceptovat...
Mysicka vsetko zalezi od toho, aky je tvoj chlap. Ked ho hladka, da jej ruku prec? Ak je normalny tak by mal, lebo toto nie je normalne a tym, ze je to jeho hoc vzdialena sesternica tym duplom. Ak proti tomu nic nerobi tak daj od neho radsej ruky prec, lebo vzdy na nu skoci ked mu zas roztiahne alebo na hociaku inu lepkavu prostitutku. A takeho chlapa nechces ci?
parada, to akoze neexistuje chlap, co by bol verny? to su fajn nazory hlavne pre mlade baby, potom sa cudujte, ze sa z nich stavaju mrchy
ide o to, ci ten chlapik ma zaujem sa s nou definitivne rozist. lebo to, ze sa s nou momentalne nestretava neznamena, ze je uz pre neho uzavreta kapitola. muzi sa so zenami zvacsa nerozchadzaju. pokojne sa znova stretnu, ked sa tak okolnosti vyvinu. muz ma naozaj siroke srdce. a dost ho otravuje zenska potreba patrit len jednej. nikdy to aj tak neurobi, pokial len to nie je nejaky trkvas, ktoreho ziadna nechce.
bezny chlap si svoj harem priebezne rozsiruje. ak ide vsetko bez emocionalnych vybuchov, tak ma rovnako rad vsetky a mozno najradsej jednu favoritku - v dobrom manzelstve je to zvacsa manzelka. keby boli zeny toto schopne pochopit, prestali by sa tyrat ziarlivostou, upodozrievanim a prenasledovanim chlapov. chlapi klamu iba preto, lebo zeny ich nechapu.
urcite by som sa kvoli nejakej lepkavej krave nevyhybala akciam, prave naopak-nech vidi ze ste stastni(dufam ze ste) a da paprce prec a ak bude stale lepkava, tak by som jej do tvare nejak inteligentne povedala nech da paprce prec!
ak chces pochopit chlapov, tak si precitaj moj prispevok na teme ma milenku a chce spat so mnou - alebo tak nejako sa to vola. lebo to co tu tocite je des.
poradte mi prosim, ako to prekonat:(
ja keby som sa toto dozvedela o frajerovi, letel by ako spinave pradlo... ale to je iba moj nazor...
Ja by som s takym ani nebola..