Heydukova - zubne

Príspevok v téme: Heydukova - zubne
gumka

Dobry den, chcela by som poprosit tych, ktori boli na hospitalizacii na Heydukovej s neprerezanymi osmickami, alebo podobnym problemom, ci mi tu poradia.
Budu mi to robit v celkovej anesteze a mam mat tyzden stare vysledky krvi. Ale na ziadanke je napriklad aj vysetrenie krvi na syfilis, HIV a neviem, ako to stihnut, ked som pocula, ze tieto vysetrenia trvaju aj niekolko tyzdnov.
Napisete sem svoje skusenosti? dakujem.

gumka

to netusim, ci sa plati, viem, ze za extrakciu zuba priamo v ambulancii sa plati 50 eur, caka sa dva tri mesiace,musis ist osobne a dohodnut termin

cokoladka898

ahojte. mne neurologicka odporuca osetrenie zubov v celkovej anestezii. po klasickom vysetreni (mam panicky strach zo zubarov) som dostalaepilepticke zachvaty. preplaca to ccele zdravotna poistovna? kolko sa tam caka? dakujem.

gumka

termin uz mam, ano, pacientov je tam vela, dlho sa caka na vysetrenie, vsetko som uz absolvovala, ale napr. mam ist niekolko dni pred operaciou za anesteziologom - tak to mam na paieri napisane, ale vobec netusim, za kym konkretne mam ist...ziadne meno, nic. Volat tam nechcem, ved tam su sestricky take zaneprazdnene, ze sotva maju cas niekomu do telefonu vysvetlovat, preto by som bola rada, keby sa nasiel niekto, kto to vsetko uz ma za sebou