Ziarlim na Facebook a Azet

Príspevok v téme: Ziarlim na Facebook a Azet
JeremyWild

Viem ze asi to nie je celkom normalne a zas pre niektorych naopak je.
Bojoval som jeden cas proti ziarlivosti a celkom sa mi darilo ale za ten sverlt si neviem zvyknut na ten facebook chat a spravy a azet Rp. Praitelka ma miluje a aj ja ju, viem ze je to aj o sebavedomi a tak ale stale sa bojim ze ju tam ohlupuju a ze ju zlomia ako moju byvalu, ktora ma sice nepodviedla ale tiez to koncu nepriapelo.
Vsetci sa tam hraju na miluckych a vtipnych... Viem ze zeny potrebuju mat pocit ze su ziadane a pekne a ona ma miluje ale serie ma to fakt... Mam dobre a zle dni tak.. Len tolko no

JeremyWild

Moderna doba... Mne nechyba ani FB ani azet ak mam priatwlku. Ak nie tak sa nudim a. .. Ale ak niekoho mam nemam problem sa zriect vsetkeho.

alenka_maxova

papagiorgo, my sme urobili s drahym to iste, az na ten rozdiel, ze prvotny zaujem nebolo rusit ucet kvoli potecionalnenu chalanovi/babe, ale kvoli tomu, ze je to cele obrovske svinstvo...a ludia tam dobrovolne o sebe prispievaju a hadzu tam fotky.. :)

papagiorgo

ja som sa so svojou priateľkou dohodol na kompromise. Ona si vymazala FB a ja tiež a vôbec nám to nechýba. Ona je spokojná a ja tiež. ja jej dôverujem a ona mne tiež :)

DzanaFX

...tým, že mne niekto zakázal internet, som nechcela poukázať na to, že som nejaký závislák...Ale kamoši tu sú, podporia ma, posmejeme sa a idem odtiaľ preč...Či som zadaná, alebo nie, je to o tom istom...

DzanaFX

Ja neviem, ale...Podľa mňa, ČLOVEK ako taký, potrebuje priestor a je jedno, či ho spútaš k sebe,alebo necháš voľnosť...Každý z nás má vlastný rozum... A pokiaľ by Tvoja priateľka dokázala dopustiť, aby ju niekto zlomil cez internet, tak Ti zjavne za to nestojí...A čím viac ju budeš obmedzovať, tým viac zatúži po slobode... Je to bohužiaľ tak..Ak chceš tak si s ňou sadni, ale prosím nikdy jej nezakazuj internet, ja som si to zažila a preto ma to lákalo viac...Nejde o to, že potrebuje si vypisovať s chlapcami, skôr ľudia takto riešia svoje problémy a situácie, je to závislosť...Zbytočne to niekomu zakazovať... Ľudia by sa mali uvedomiť, že nikto nikdy nikoho vlastniť nebude a každý za seba rozhoduje sám... Je to o dôvere...V dnešnej dobe zabudnutý pojem...

alenka_maxova

* opravujem...Nemusi to byt zrovna nizky vek, moze ist len o strach odclenit sa z davu oviec :) Ajajaja, kolko ludi ho ma.."Ked sa odhlasim z FB stratim kontakt so vsetkymi ludmi, bla bla bla bla" :D :D

alenka_maxova

A preto nemam FB :) A ani priatel ho nema. Okrem toho, ze je to pozierac casu, fb si vsetko o vas uchovava, nikdy sa z neho neodhlasite nadobro a hoc kto si vas moze najst, aj keby ste tam mali 150 bezpecnostnych opatreni :)

No a k problemu. Ked som na Fb este kedysi davno pradavno bola (to este vobec nebol na SR taky "slavny"), tak som tam mala 50 ludi s tym, ze tych 50 ludi som realne poznala. Nuz ked si tam niekto prida neznamych, tak jasne, ze mas podozrenia. No aj napriek tomu by som z toho nerobila velke halo. Zjavne mate obaja nizky vek na to, aby ste cely FB deaktivovali (zrusili ucet) a aby ste sa radsej venovali sebe, prirode, citaniu knih, uceniu a co ja viem comu :)