Viem ze asi to nie je celkom normalne a zas pre niektorych naopak je.
Bojoval som jeden cas proti ziarlivosti a celkom sa mi darilo ale za ten sverlt si neviem zvyknut na ten facebook chat a spravy a azet Rp. Praitelka ma miluje a aj ja ju, viem ze je to aj o sebavedomi a tak ale stale sa bojim ze ju tam ohlupuju a ze ju zlomia ako moju byvalu, ktora ma sice nepodviedla ale tiez to koncu nepriapelo.
Vsetci sa tam hraju na miluckych a vtipnych... Viem ze zeny potrebuju mat pocit ze su ziadane a pekne a ona ma miluje ale serie ma to fakt... Mam dobre a zle dni tak.. Len tolko no
Ziarlim na Facebook a Azet
Carie, a ty by si sa mala naucit citat pozornejsie. Alebo mozno nezasahovat niekomu do diskusie, ak nevies o com sa bavia. Lebo to co si napisala mne je uplne jasne, nie som slepa alebo chorobomyselna, zeby som nevedela ako funguje FB. Cize nabuduce radsej lepsie citaj, ano? :)
jeremy ty si chory. to je uz diagnoza co ty mas. co chces s nou robit? zamknut do bytu, zobrat jej telefon, pocitac, internet, aby sa s nikym nemohla ani pozdravit? mas vazne komplexy menejcennosti, skus porozmyslat preco si tam neveris, v com to je, ze mas taky strasny strach ze ti ju odvedie iny chlap. musis byt v niecom zly, ked sa tak bojis. o co ide? mas ho maleho? v sexe nestojis za vela? si skaredy? popremyslaj v com to vezi a potom sa zober a chod nejakemu psychiatrovi, nech ta skusi dat dokopy. viac sa ti poradit neda. a ak ju budes nadalej takto terorizovat, tak tym dosiahnes len to, ze ta naozaj podvedie, alebo opusti.
jeremy ty si chory. to je uz diagnoza co ty mas. co chces s nou robit? zamknut do bytu, zobrat jej telefon, pocitac, internet, aby sa s nikym nemohla ani pozdravit? mas vazne komplexy menejcennosti, skus porozmyslat preco si tam neveris, v com to je, ze mas taky strasny strach ze ti ju odvedie iny chlap. musis byt v niecom zly, ked sa tak bojis. o co ide? mas ho maleho? v sexe nestojis za vela? si skaredy? popremyslaj v com to vezi a potom sa zober a chod nejakemu psychiatrovi, nech ta skusi dat dokopy. viac sa ti poradit neda. a ak ju budes nadalej takto terorizovat, tak tym dosiahnes len to, ze ta naozaj podvedie, alebo opusti.
alenka_maxova: ty si bola na fb naozaj velmi davno, pradavno, asi v dobe ladovej. lebo inak by si vedela, ze nikto nema pravo si ta pridat medzi priatelov, pokial mu to ty neodklepnes. a v nastaveni sukromia sa da nastavit aj to, ci je mozne ta najst podla mena. a ci ti mozu pisat ludia, ktorych nemas v priateloch a pod. cize odhlaujes svoje sukromie len do tej miery, do ktorej ty sama dovolis. ale ake jednoduche je nieco odsudzovat, co vobec nepoznas len preto, aby si vsetkych co su technologicky dalej ako ty mohla oznacit za blbcov.
"ten strach ze pise niekto novy niekto co len sa tvary ze nic a buduje si cslestu a skusa kadeco."
ano ano, ale skusat moze :)
ono totiz, skusa skusa investuje do toho cas a potom - nic neziska :D
no neni to pre teba ako konkurenciu lepsi pocit? :D ked zle investuje konkurencia? :D haha mna to vzdy potesi :D ved si to zasluzi, kokos by som ich inak potopil az pod morske dno marianskej prekopy.. ked sa snazi ukradnut ineho investiciu, tak si to v pohode zasluzi :D ..
aKzdy mate v niecom pravdu to sa musi nechat. My mame dobry vztah a vsetko a este som o tom otvorene s nou nehovoril, len nejake naznaky a tie dopadly tak ze je to len kamos atd.. Atd... Ale ona je tiez ziarliva a ja jej take veci nerobim.
Vytkla mi nejake kamosky a tak s nimi pisem menej a. .
Asi ju chcem fakt vlastnit a som sebecky pri tom dost. Aj si to uvedomujem ale stale mam ten strach ze pise niekto novy niekto co len sa tvary ze nic a buduje si cslestu a skusa kadeco.
Milujem ju a byvame spolu a aj sem tam predomnou odpise alebo mi povie kto co pisal a zavolal alebo ze ak niekoho nemam rad tak ze sa na mna pytal alebo ze ho stretla v meste a mohla by to kludne tajit..
Proste ma serie muzska naklonnost k jej osobe a to ze ona musi ako dobra zenska dusa odpisat 80% z nich. Lebo zas ona to tak neberie a berie to ako ze napisal a nic nechce tak neriesi a. .. Asi to preorganizujem v hlave. Aj tak aom dost menej ziarlivy ako v minulych vztahoch
ked má niekto pri sebe partnera a vtedy si píše s inými na pokeci a FB, je to neslušné a drzé..či sa jedná o muža, či o ženu
A ako sa kamos stane kamosom?
No ze si najskor pisem s neznamymi :D
Alebo ked ma kamos predstavi jeho kamosovi, tiez je to najskor neznamy :)
Podla mna, ale este nie som si isty, mozno citim taky slaby naznak toho, ze chces priatelku vlastnit.. Ale to nikdy nedopadne dobre..
Maximalne chapem oco ti ide, ale je to take vseliake.. Ide o princip - ci mviac zvysis dane, tym menej dani vyberies. Tj. cim viac utiahnes slucku, tym skor ti utecie.. Napriklad pes ako domace zviera, otrok sa vzburi atd..
No a ak ma povahu taku, ze ta chce podviest, alebo to ma v krvi, tak to spravi uplne bez ohladu na to, kolko rokov a krvi pre nu vypotis..
Hold, zivot fer nie je a ktovie ci niekedy bol alebo bude..
Idealne je podla mna nechat 100% volnost.. ehm resp. taku 95% (urcite nejaky extrem zakazat, zase 100% benevolentnost ma urcite nejake vedlajsie cuinky), hmm no a potom.. potom musis stat za to, aby ta neopustila pre ineho typka.. Proste to mas ako chladna matematika, resp chladny trh - vzdy ponuknut zakaznikovy tolko, aby neodisiel ku konkurencii, verny zakaznik, aj ked si drahsi o 10% - zostane u teba, ALE.. musis nieco aj "dat" a nie len "brat" (tj metafora na obmedzovat slobodu na FB/nete/chate/chatach atd...)
Nj lenze clovek je ten najhlupejsi tvor na Zemi, cize mozes mat akukolvek nepriestrelnu strategiu, ak je zena blba, tak odide/podvedie a hold, zivot nebude fer..
no pozor! ine je ked si pise s kamosmi a ine ked si pise s neznamymi