Hrcka na prsniku

Príspevok v téme: Hrcka na prsniku
malickaaaaa

Dobry den,

chcela by som sa Vas opytat ohladom hrcky na prsniku - bola som na sono a vysledok je fibroadenom, nic s tym robit nebudu, povedali mi, ze je to uplne v poriadku.

Citala som o tom vela ze to moze rast, moze to zostat tej istej velkosti a tiez moze to zmiznut. Radsej by som bola keby to tam nebolo a preto som si podla vasich rad (z tejto stranky) ostatnym babam kupila DIM. Asi som sa mala poradit predtym ako som to kupovala ale co uz...
Tak chcela by som vediet co by ste mi este mozno odproucili alebo ci to mam brat podla ich 'predpisu' - 2 krat denne 1 tabletu.

Dakujem Vam

malickaaaaa

Zdravim RNG,
idem si objednat tie enzymy a aj ten jod, nasla som tento:
-odkaz odstránený-

a chcela som sa opytat ako to mozem uzivat?
Jednu kvapku denne? do vody? do dzusu?

Dakujeeem za odpovede

mandolinka1

Ten kod platí len pre nového zákazníka. Tebe po objednaní pridelia nový kód, ktorý môžeš poskytnúť zase ďalšiemu novému zákazníkovi.

Heatherka

dakujem :) a ten zlavovy kod je stale rovnaky? ci mi bude nejak prideleny? lebo ano, bude to moja 1. objednavka :)

mandolinka

Heatherka
Ak ideš objednávať 1x, tak môžeš získať zľavu 5 dolárov ak uvedieš zľavový kód napr. YOV129, inak poštovné je 6 dolárov.
Wild yam 180 ks stojí 9,76 dolára.
Celé by ťa to stálo cca 8,70 eur.

RNG

Na enzymi ti radim najma Digest Platinum od firmy NOW, alebo Doctor's Best Digestive enzymes
ci uz z iherb alebo Healthdesignes.com
Na stranke rng.nazory.eu mas na ne aj kupony na zlavu
Na iherb predavaju jod pod napr menom iosol, na Slovensku ti niektore lekarne namiesaju jodovu tinkturu, kedysi velmi pouzivanu na rany(2% jodu a 2.5% KJ v 50% etylalkohole), z detstva si pamatam vzdy natrete rododrane kolena a lakte, alebo vodny roztok zvany Lugol s 1 az 5% jodu a 2 az 7% KJ.
Davkuj podla koncentracie, aby si dostala 2 mg jodu denne najmenej.
Ja osobne mam najradsej klasicku staru jodovu tinkturum ktora obsahuje na 1 kvapku asi 1.25 mg jodu dokopy, elementarneho a viazaneho v KJ, ktoru si natieram pod pazuchu ako deodorant, 5 az 10 kvapiek 2 x do tyzdna.
Vyschne rychlo a vstreba sa do 12 hodin bez stopy. Napr na nohe ale cez hrubsiu kozu sa vstrebava aj vyse 24 hodin, kym ten typicky hnedy jodovy flak zmizne.

malickaaaaa

Uff, takze mozem brat DIM v pohode?
Poradite mi presnejsie ktory vyrobok by som si mala objednat z extra enzymani a jodom?

Ten DIM som objednavala z iherb ako ste uz tu pisali a taktiez by som chcela aj tie ostatne vyssie spominane objednat z tej istej stranky len neviem co presne by to malo byt. Neviem presne tie nazvy po anglicky.
Som Vam velmi vdacna za odpoved.

RNG

Nuz DIM ti moze zastavit rast tychto hormonalne zavislych utvarov, ale rozpustit ich mozu len extra brane enzymy a jod.
Takze potrebujes oboje.