Baby kedy ste a ako ste 1. krat pred frajerom boli na velkej?
velka potreba pred frajerom
Certík a aka bola ta kakanica taka redsia, alebo skôr hustejsia?? Pacilo sa ti to , preto si jej to nepovedal- myslím Filage...
moja dcéra žiaľ nemá frajera a veľmi by som jej ho priala.Bola by som fakt dobrá svokra.Moja dcéra je ZŤP.To už je však téma inde.Ale ďakujem za pokec.
jefina, tak sa opytaj aj dcerky, ci nema problem pred frajerom .-)
Ja nie som zlá,len som asi zabudla že mám o pár rokov viac a na tie začiatky si už nepamätám.A smutná? Priateľ odišiel na celé sviatky na hory a mňa tu " otravuje " moja 19roč.dcéra.
jefima, ale nie, tak to nie je, ja som len tak napísala do témy, lebo sa mi chcelo, nepíšem sem, len si čítavam...no a tak som sa rozpísala, že som spomenula aj, že mi je smutno, tak nebuď zlá:-( a prečo si smutná? papa
aj mne je smutno ale že by ma napadla takáto volovina?
náhodou, tiež si myslím, že je to zaujímavá téma. Mne bolo blbé sa aj pre priateľom prvýkrát vycikať, aby to cez dvere nepočul, ale raz mi otvoril kúpeľku, lebo je tam aj WC, to bolo na začiatku a že mu chýbam tú chvíľu a povedal mi, že "bože, ty si sexi aj keď sedíš na WC", to bolo také milé:-) a potom mu predomnou asi za pár dní ušlo prd a potom to už bolo v pohode, lebo viac ľudí už povedalo, že vrchol vzťahu je, keď si navzájom voniame shak viete čo, trebárs po veľkej na WC a tak. Táto téma a otázka nebola odveci, veď aj to patrí k vzťahu, tak papa a pekný deň, som sa s vami podelila o moje zážitky... pekné sviatky vám želám, ja ich také pekné mať nebudem, ale to už je o niečom inom...hádam sa to zmení...trochu som sa rozpísala, ale to preto že mi je smutno, tak papa
raz moja frajerka po velkej nechala cely zachod okakany, ale radsej som jej nic nepovedal a umyl to. vsak to by uz co bolo, nie ? predstavte si ako jej hovorim "nechala si osraty zachod"
nahodou je to zaujimava tema. ja som sa tiez prve razy dost hanbila. a vzdy sa mi vytvoril blok, ci to nebude cez dvere pocut.a tak som sa radsej premohla a nesla. ale teraz je to uz v pohodke.neviem , kedy nastal ten zlom. uz pred sebou normalne kakame( wc mame v kupelke, takze niekedy si po nieco musim
ist, tak mu tam vtrhnem). fuj ale dnes tam urobil brutalny smrad. to asi preto, ze sme boli vcera na vinku. a on hovori, ze po vinku mu to strasne na druh den zapacha. a je to pravda :-D
kocka toto nie je doba, v ktorej si muzi myslia ze na velku chodia len oni a zeny krasne a vonave by nieco tak neciste nemohli vykonavat...
chill out, dam ti tip... chod vtedy, ked budes potrebovat..