velka potreba pred frajerom

certik

viem, neurazam, ale zasiel si dost daleko, a ked sa ublizuje zvieratkam, povedala by som ti to aj do oci. ty si nieco napisal,a ja som podla toho odpovedala...dovtedy by som to nenapisala...

brunoo

Kazíte tu moralku so svojimi zvlastnymi sexualnymi praktikami a dehonestujete toto forum. Ja tu mam vysady len proti vam dvom, proti nikomu inemu. Ludia sa tu na vas stazuju, takze nie som sam ktory vas tu nemusí......

brunoo

Certik toto je tvoj príspevok zo vcera o 21:11-A ze neurazas!!.... certik som preto, lebo nasa cicuska sa tak vola, a jednoducho sa mi to zda zlatucke, a hodi sa to aj k mojim ustipacnym prispevkom do tohto fora. Ked si si nevsimla, ja s filagom tu nikoho neurazame (na rozdiel od teba), ale na niektore topiky reagujeme trosku humornejsim sposobom. A ked aj niekedy niekomu radim naozaj vazne, ozyvaju sa na to ludia, ktory sa opicia svojimi dristami po druhych ako ty. niektore veci, co sa ti zdali byt vtipne, tak prave na tie by si ty vzivote neprisla...

certik

chrunoo, takze ked ta taketo nieco napada, tak si fakt suci na liecbu...ludia s takymito myslienkami patria za mreze...fuj si odpad

brunoo

Este som nevidel z lasky si vyškrabovat hovna z riti a urcite si to aj rozdavate so svojimi styrmi mackami, tak chapem preco su hovna a sracky vasou oblubenou temou.