Opekacka

Príspevok v téme: Opekacka
pukanciatko

Ahojte baby, mam strasnu dilemu, moj priatel ma taha uz 3ti den na opekacku a vcera som mu slubila, ze dnes snim pojdem, ale nedoslo mi, ze dnes je post a sviatok. Uz som aj mame volala, povedala, ze dnes by sme nemali ist, ale ked on sa tak tesi, uz si aj rybarsku stolicku prichystal a stare drevo (teda nas stolik z kuchyne) zbalil do auta, ze sa ho ideme zbavit. Co poviete zo zdravotneho a sviatocneho hladiska, mame alebo nemame ist?

pukanciatko

A mohli by sme aj my byt tvoji kamarati ? Kam idete ? by sme prisli, jedla a pitia mame dostatok. Dnes sme teda na koniec neboli, este nam mama vecer kupi nejaku rybu a aj tu si skusime poopekat. tak mozme prist?

lenoccka

my robime zajtra obrovsku opekacku a grilovacku aj pre praitelov a veeeelmi sa na to tesime :)))) Snad nebudem jest len preto, ze mi to niekto zakazuje, mam vlastny rozum.

Rubi

No tak mama ti vravi ze nemas ist a potom ti nabali kopu jedla?Ved dnes by si sa mala najest len raz do syta a maso uz vobec nie ale len nieco lahsie.Dnes je predsa najprisnejsi post!ALe to uz je na tvojom svedomi no ked si veriaca tak by si urcite nemala ist.

Ivka 1

Pukančiatko moji synovia sú už dospelí.
Možno v Tvojom veku. Ak chceš, napíš mi
na mail.Neviem prečo ale tu strašíme ľudí.