Nezaľúbil sa...

Príspevok v téme: Nezaľúbil sa...
zebra---xx

Ahojte, pred tyždňom som dostala kopačky od priateľa,s ktorým som chodila 5 mesiacov,dovod bol ten že za ten čas sa do mna nezaľúbil,ale niekedy som mala fakt pocit,že ma ľúbi,raz mi napisal "aj ja teba asi",travili sme spolu čas niekedy aj 5 dni do tyždna..a teraz toto,som na dne :((
On ešte nikdy nebol zalubeny do žiadnej....myslela som si,že ja budem tá prvá :((..inak on ma 25 a ja 22

zebra---xx

tento moj byvaly nemal nikdy vzťah,ja som bola jeho prvá,nerád prejavoval city asi ho to nenaučili,raz mi povedal,že ked mi to povie,že ma lubi,tak už nebude ten tvrdý muž,ale bude to muž so slabosťami....tak radšej to vyriešil tak,že ma nechal ako keby by mi mal ukazať svoje city....vlastne on to všetko brzdil v sebe....

JahO_Odka

Tiež poznám jedného, ktorý je s dievčaťom cca 4 mesiace a tiež ju neľúbi. Dokonca ju podvádza... raz sa zaľúbil a s tou čo ľúbil mu to nevyšlo. Odvtedy už k iným ženám veľa kladného citu neprechováva, len sa s nimi dá dokopy aby nebol sám.

fialôčka

mne sa najviac paci, ze "aj ja teba asi", ved z toho je uuuplne jasne, ze ta nelubil, a uz si to mala vediet vtedy ..ale nezufaj, dobre, ze ti to povedal po 5 mesiacoch a nie po 5 rokoch ;-)

kafe

a ty by si s ním chcela byť, aj keby ťa neľúbil?? To je podľa mňa oveľa horšie, ako to, že ti dal kopačky. Takže si obišla ešte celkom dobre, povedala by som, férovo. Čo už, nezaľúbil sa.

melindaaa

mi to pride ako keby si bola dlasia jeho korist ktora ho po case omrzela.. s plamienkom nadeje pre neho, ze toto bude ta prava.. a mam pocit, ze on nasilu hlada vztah... zisti , ze to nasilu nejde, ze cisto krasa nestaci, ale mnoho inych veci a skusi to hladat u dalsej a dalsej a dalsej.. vobec sa netrap kvoli takej veci! ved si mlada. Uzivaj si zivot, nikdy nevies kedy pride koniec tak?! Su na svet ovela horsie veci a toto je len malicost

vysavac

Nechapem, preco niekto chodi s niekym inym, kto ho nelubi(ak si odmyslime financne motivy). Postavene na hlavu...