Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ucenie

Príspevok v téme: Ucenie
Vanesssa

Sice sa ucim na 1 a niekedy aj 2 mam s ucenim taky problem ze, ked sa idem nieco naucit napr. 10stran z Dejepisu,alebo z Biologie tak sa to naucim raz,ale neskor ked si to opakujem zistujem ze to vobec neviem tak sa to musim naucit dalsi raz a niekedy aj dalsi..a potom este aspon 2krat zopakovat aby som to vedela. Dost ma to stve, kedze iny ludia sa to dokazu naucit za hodinu na prvy raz a mne to pomaly trva aj 5hodin dokopy. Som jedina alebo mate aj vy niekto takyto problem? Co s tym mam robit ? Kedze zachvilu pojdem na VS a tam sa budem musiet ucit aj 200stran a mne robi problem sa naucit 10. Existuju niake lieky na podporu rozmyslania, myslenia alebo nieco take..?

sad2

problem bude asi v tom, ze sa to ucis zlou metodou a tou je ucenie naspamät, tymto sposobom sa nabiflis veci,ale vobec im nerozumies,v pamäti mas prebratu latku velmi kratko, ak by si zmenila sposob ucenia urcite by si si to pamätala ovela dlhsie, snaz sa latke porozumiet, skusit ju prerozpravat niekomu a nebiflit sa zaradom vetu po vete..
rozdel si ucivo na mensie casti mozno po odsekoch a po precitani odseku sa pokus prerozpravat vlastnymi slovami obsah precitaneho,