čomámrobiť

Príspevok v téme: čomámrobiť
bulim

Začalo sa to obyčajnými poznámkami trošku si pribrala,časom som to počúvala čím dalej tým,častejšie ,vždy som bola chudá,teraz mám 171cm a 58kg možno vám to nepríde veľa ale ja sa vidím ako jedna obriňa je mi zo seba zle,mám z toho komplexi a nechcem takáto byť.niekedy boli dni ked som nejedla možnon aj tri dni za sebou potom som to nevydžala a nkoneic sa prejedla,takto je to asi mesiac,posledny tyždeň...som začala zvracať,jednoducho pri pohľade na seba do zrkadla som rozplakala...potom som sa najedla a mala som vyčitky,zobrala som kefku a vyzvracaa sa niekoľko krat zo sebou,staršne sa mi uľavilo,časom mi to začao vyhovovať dám si na čo mám chuť a potom to vyzvraciam,neverím tomu čo sa zo mňa stalo,nie dosť že sa cítim ako úplne troska,mam asi to najblbšie obdobie,nesšťastne zaľúbena...neviem čo robiť.nikto o tom nevie že sa zo mňa pomaly ale isto stáva bulimička

Lunam

nasledky nebudes mat iba na zuboch. PPP ti rozvrati cely organizmus a bude ti dlho trvat, kym ho das opat do poriadku. Mozno si s tym vsetkym zacala koli nestastnej laske. Zbav sa jej co naskor.

sashleyy

tinimini, gratulujem ze si vstupila na cestu k zdraviu, ja kracam tiez po nej..
chcem sa len spytat ze ci ti travi dobre, a ze ci si myslis ze po roku a pol vracania budem mat nasledky na chrupu?

tinimini

ahoj Bulim, ja trpím dlhé roky bulímiou aj anorexiou a radím Ti, rob s tým niečo, choď lekárovi, bojuj, ak nechceš prísť minimálne o zuby v mladom veku! Vieš, ako hrozne to vyzerá, mladá žena s pokazeným, zažltnutým chrupom???

iwa1

ja mam podobny problem....neprejedam sa ale vse co zjem musi ist zo mna von...mam vycitky po kazdom jedle, aj po tom najmensom jedle...za 2 tyzdne som schudla 11 kg...a nachvilu som s tym prestala ale ked som sa postavila na vahu a videla ze rucicka nesla dole musela som to znova...predtym som nesportovala ale teraz chodim do posilky a tam si dam pekne zabrat....alebo doma pri hudbe...a tak

Lunam

ja som zacala tak isto ako ty, pribrala som 15kg a uz to islo so mnou dolu vodou. Keby som volakedy vedela to co dnes, urcite neskoncim s MB.
odporucam ti knihy
1.Ajurveda: cesta zdraveho zivota od Dr. Vinod Verma
2.Pat Tibetanov zdrave pochutky od Devanando Otfried Weise a Jenny Frederiksen. Cviky 5 Tibetanov si mozes stiahnut z utube.

Dodrzuj delenu stravu, pitny rezim (pit 3hod po jedle) a schudnes do roka.

jazzova

zvyknš nejako športovať?
ak aj nie, začni. nebudeš aspoň chvíľu myslieť na jedlo a na svoje telo. každý deň sa choď niekde vyvetrať aspoň na hodinu-dve.
viac pohybu=menej chuti do jedla, teda aspoň u mňa to tak je. tučná určite nie si, ak ti to tak veľmi vadí, tak sa neobzeraj zbytočne v zrkadle. skús si niečo pozrieť o zdravej strave a hlavne pravidelnej a skús to dodržiavať a fakt sa na to sústrediť, že chceš svojmu telu dobre. a potom sa budeš aj cítiť fajn a schudneš. najdôležitejšie je, aby si začala myslieť inak a nie iba na jedlo a na to, že musíš schudnúť.
veľmi ti držím palce