Začalo sa to obyčajnými poznámkami trošku si pribrala,časom som to počúvala čím dalej tým,častejšie ,vždy som bola chudá,teraz mám 171cm a 58kg možno vám to nepríde veľa ale ja sa vidím ako jedna obriňa je mi zo seba zle,mám z toho komplexi a nechcem takáto byť.niekedy boli dni ked som nejedla možnon aj tri dni za sebou potom som to nevydžala a nkoneic sa prejedla,takto je to asi mesiac,posledny tyždeň...som začala zvracať,jednoducho pri pohľade na seba do zrkadla som rozplakala...potom som sa najedla a mala som vyčitky,zobrala som kefku a vyzvracaa sa niekoľko krat zo sebou,staršne sa mi uľavilo,časom mi to začao vyhovovať dám si na čo mám chuť a potom to vyzvraciam,neverím tomu čo sa zo mňa stalo,nie dosť že sa cítim ako úplne troska,mam asi to najblbšie obdobie,nesšťastne zaľúbena...neviem čo robiť.nikto o tom nevie že sa zo mňa pomaly ale isto stáva bulimička
čomámrobiť
nasledky nebudes mat iba na zuboch. PPP ti rozvrati cely organizmus a bude ti dlho trvat, kym ho das opat do poriadku. Mozno si s tym vsetkym zacala koli nestastnej laske. Zbav sa jej co naskor.
tinimini, gratulujem ze si vstupila na cestu k zdraviu, ja kracam tiez po nej..
chcem sa len spytat ze ci ti travi dobre, a ze ci si myslis ze po roku a pol vracania budem mat nasledky na chrupu?
ahoj Bulim, ja trpím dlhé roky bulímiou aj anorexiou a radím Ti, rob s tým niečo, choď lekárovi, bojuj, ak nechceš prísť minimálne o zuby v mladom veku! Vieš, ako hrozne to vyzerá, mladá žena s pokazeným, zažltnutým chrupom???
ja mam podobny problem....neprejedam sa ale vse co zjem musi ist zo mna von...mam vycitky po kazdom jedle, aj po tom najmensom jedle...za 2 tyzdne som schudla 11 kg...a nachvilu som s tym prestala ale ked som sa postavila na vahu a videla ze rucicka nesla dole musela som to znova...predtym som nesportovala ale teraz chodim do posilky a tam si dam pekne zabrat....alebo doma pri hudbe...a tak
ja som zacala tak isto ako ty, pribrala som 15kg a uz to islo so mnou dolu vodou. Keby som volakedy vedela to co dnes, urcite neskoncim s MB.
odporucam ti knihy
1.Ajurveda: cesta zdraveho zivota od Dr. Vinod Verma
2.Pat Tibetanov zdrave pochutky od Devanando Otfried Weise a Jenny Frederiksen. Cviky 5 Tibetanov si mozes stiahnut z utube.
Dodrzuj delenu stravu, pitny rezim (pit 3hod po jedle) a schudnes do roka.
hej musim to zvladnuť nechcem do toho upadnuť,chodim do fitka no vyčitam si každe susto jedla
zvyknš nejako športovať?
ak aj nie, začni. nebudeš aspoň chvíľu myslieť na jedlo a na svoje telo. každý deň sa choď niekde vyvetrať aspoň na hodinu-dve.
viac pohybu=menej chuti do jedla, teda aspoň u mňa to tak je. tučná určite nie si, ak ti to tak veľmi vadí, tak sa neobzeraj zbytočne v zrkadle. skús si niečo pozrieť o zdravej strave a hlavne pravidelnej a skús to dodržiavať a fakt sa na to sústrediť, že chceš svojmu telu dobre. a potom sa budeš aj cítiť fajn a schudneš. najdôležitejšie je, aby si začala myslieť inak a nie iba na jedlo a na to, že musíš schudnúť.
veľmi ti držím palce