sex:)

Príspevok v téme: sex:)
Nikuska373

hm, s priateľom som už nejaký ten piatok.. spávame spolu asi pol roka:), teda aj vsetko okolo toho.... mne sa to páči..:) len jemu niečo vadí/alebo nepáći.. ćo to neviem lebo mi to nechce povedať:))a bojím sa źe ho stratím koli tomu.. teda hovorí, že je to stále to iste:) a ja by som prosial radu nejakú ako ho prekvapit:) aby si povedal že wau:))

KKKrrr

TRINEO ty si asi gej alebo zena ...... vztah je s polovice o sexu a netvrd ze ak je sex napicu ale lubi ju tak sa nerozidu kokotina jednoducho je asi holcina leniva podla man to neni nic fyzicke inak bi snou asi nebol ...... ja som mal skusenost s holkou prva laska ale v sexe to bolo nieco strasne len lezala a stale to bolo to iste bola nemotorna az nakoniec sa to nedalo vydrzat jednoducho som ju musel nechat aj ked som ju velmi lubil vzdy sme sa za to hadali vravela ze mi ide len o sex pritom sme ho mavali asi dvakrat do mesiaca a to sme boli spolu 6 dni do tydna :) tak tu netreb picoviny

celestinka

asi mas pre neho prilis male alebo prilis velke prsia/prilis velky zadok, nepaci sa mu tvoje brucho alebo iny podobny dovod. to je len jedna z moznosti preco mu nieco vadi, ziadna urazka, skus sa ho harmonicky spytat co sa mu nezda a mozno sa dozvies :D ..

trineo

chceš, aby bol s Tebou kvôli sexu alebo preto, aká si? Pretože ak by si ho stratila kvôli prvému dôvodu, tak ťa naozaj neľúbil. Láska je úplne o niečom inom.

Blondula

preco nevymysli aj nieco on ?? ja mam pocit,ze sex s tebou ho mozno nebavi,lebo keby sa nudil,asi by zobral iniciativu aj do svojich ruk a nejako tu "nudu" ozivil :D pripada mi ,ze je v sexe pohodlny a len lahne a caka co sa bude diat :DDD tak som to pochopila z toho co pises...