escapelle

mercedes

Vždy je aj iná možnosť. Keď nechceš riskovať tehotenstvo, musíš byť pripravená riskovať skorý potrat - escapelle má totiž aj taký účinok

dontknow

bohuzial, aj ked si s priatelom pozor davame, blbu nahodu ako roztrhnuty kondom sme necakali :-/ dufala som, ze nic podobne uzit nebudem nikdy musiet, ale riskovat tehotenstvo, si nemozem dovolit...

Aprílka

Načo žijete pohlavným životom keď si nedávate pozor a takto to dopadne? Tak keď nechcem dieťa tak si zabezpečím ochranu a nie tabletku ,,po,, dievčatá keby ste vedeli čo to spraví s vaším telom...by ste sa divili a keby ste povedali gynekológovi, že ste si dali tableku ,,po,, zniesol by vás pod čiernu zem...

mili13

bohuzial sa to raz podarilo,ale uz si davame velky pozor...neboj sa tie vedlajsie nebudu take hrozne...mozno ziadne.ale si prestuduj letak,pri niektorych ochoreniach to nemozes uzit

dontknow

ved to, ze ina moznost nie je.... bojim sa hlavne tych vedlajsich ucinkov, ale tak, budem musiet pretrpiet...uuuf, tak tebe sa ocividne "dari" :P kazdopadne dakujem, utekam do lekarne ...

mili13

ahoj,no ja som escapelle uzila raz asi pred troma rokmi,vedlajsie ucinky som skoro nepocitila,akurat mi bolo asi hodinu potom na par minut na zvracanie,ale preslo to.ci zabral?kedze sa uziva do 3 dni od oplodnenia,asi nikdy si nebudes na 100% ista ci si bola tehotna,ale myslim ze ak ano,zaberie urcite.len si predstav ake to je silne ked 1 tabletka sposobi potrat..no a ci ho odporucit? asi ina moznost nie je,iba pockat ci si naozaj v `tom`(lebo nemusis) a ist na potrat,ale to asi malokto bude riskovat,ak si si pevne ista ze nechces mat dieta..ja som uz bola aj na tom :D