ahojte, som este panna ale uz by som chcela sex s jednym clovekom ktoreho velmi lubim. ale obavam sa tehotenstva. aku ochranu mame pouzit?? este som nebola z gynekologa... keby som mala p.styk a potom neskor sla ku gynekologovi a pytal by sa ci som mala sex a poviem ze hej tak sa to dozvedia rodicia?? myslite ze by mi predpisal antikoncepciu?? mam 15...
Panenská blana
Rubi...gynekolog nie len na potraty
(:...:)ano da sa to aj prstami
nie nepovedal by to rodicom pokial by si nemala nejake vazne problemy.Ak mas skuseneho partnera nepotrebujes ochranu mal by vediet kedy to pride.Ak poziadas o antik tak nemoze odmietnut je to v tvoje dobro.
Najprv by som ti doporucila,mat to za sebou a az tak ist na gyndu,no teda v pripade mojom,ja som sla este ako panna a vysetrila ma cez ritku,co nebolo velmi prijemne,takze nedoporucujem.Moze sa stat ze nebudes vobec krvacat pri "prvom" tak ako ja,mozno ani blanu nemas,nie kazda zena ju ma.Na 2 strane mozno krvacat budes ale to len trosicku vraj,neboj sa toho.Ahoj :o) a vela stastia
ja si myslim ze hej... mna moj najprv len palcoval a potom ked som mala po 1.krat sex, tak som ani nekrvacala..
a da sa pretrhnut panenska blana prstovanim?
Pouzite kondom a nemusis sa trepat ku gynekologovi.