Ahojte, trpim depresiami a uzkostou uz dlhsi cas, dost mi to komplikuje zivot, zvazujem liecbu antidepresivami, zaroven sa liekov bojim. Citala som dobre referencie o doktorke Albertovej z BA, pomohla prosim niekomu aj s psychickymi problemami? Dakujem.
Mudr. Luba Albertova - psychicke problemy
amanda, napíš albertovej ešte raz a daj tam do toho políčka predmetu AKÚTNE! to si určite všimne. mysli na to, že ju zahlcujú mailami stovky ľudí a pritom musí aj liečiť tak to nemá také jednoduché. ja som k nej chodila tak viem ako ju ľudia stále otravujú. kebyže len jej pacienti, ale úplne cudzí ľudia. nemôže predsa všetkým odpisovať. ja by som na jej mieste už s tým dávno praštila.
to záleží od toho, čo ti je. ona každému dáva niečo iné, podľa toho čo je pre neho najvhodnejšie. ja som mala čínsku medicínu a bratovi kázala iba kúpiť si v lekárni minerály. predtým sa liečil tri roky u lekára a po tých mineráloch bol za dva mesiace fit.
ona ti nebude dávať nič, čo nepotrebuješ. ale neurčuj si sám čo chceš. ak sa chceš liečiť sám, tak nemusíš chodiť ani k albertovej ani k nikomu inému a pusti sa do toho.
robi aj homeopatiu?
albertová sa hlavne zaoberá liečením pomocou alternatívnej medicíny. neviem o tom, že by sa sústredila iba na psychoterapiu.
mne homeopatika vobec nedavala.
prosim vas kolko u nej stoji predpis homeopatik?
albertova lieci predovsetkym prirodnymi a orientalnymi metodami a myslim ze tak lieci aj psychicke problemy. lenze berte do uvahy ze taketo druhy liecby to nie je o tom, ci chodis na konzultacie psychologicke, alebo beries lieky na telo. alternativne liecby liecia celeho cloveka a neodlisuje sa tam zvlast psychika a telo. s tymto by ste mali ratat kto sa chcete u nej liecit. ze ked aj mate psychicke problemy, bude liecit aj vase telo. nasi lekari to oddeluju a ich vysledky su nulove.
ja napriklad som mala problem telesny, ale na vysetreni sa zaujimala o vsetko co sa tyka mojej psychiky. lebo to skratka vsetko spolu suvisi. takze ked pojdete s depresiou, bude sa zaoberat aj vasim telom. a lieky nejake vam urcite bude davat, to si aspon ja myslim ze to nebude iba psychoterapia.
vcera som bola tuto v mojom meste u jedneho chlapa, ma dipolomy z cinskej mediciny a vselicoho, ale bola som sklamana, ma diagnosticky pristroj , ktory podrobne zisti, co v tele ako funguje, najde bakterie, plesne, viry, hormony... No nic mi nepovedal, len ze do poriadku treba dat krv a naordinoval asi 10 korenin co mam jest rano na lacno, kurkuma, borievka, koriander, zazvor...Kedysi liecil tou cinskou medicinou, ale teraz vsetko len cez koreniny, navyse ani neviem, aj ked som sa ho pytala, kde mam tie problemy vsade.. No neviem, ci ma z depresie a uzkosti mozu dostat koreniny...Uz neviem, co skusit, albertova sa mi neozvala zatial, na bud. tyzden mam prvy termin u psychiatra, neviem, co robit...
linda, skús jej napísať hore do predmetu že je to súrne. niekde som tu čítala, že keď napíšeš súrne, dostaneš termín skôr. neviem, či je to zaručená informácia, ale za pokus nič nedáš. napadlo ma, že k nej chodia ľudia aj len kvôli prevencii, napríklad na celkovú detoxikáciu a tak, takí možno nepotrebujú termín expresný. preto asi bude dobre napísať, že tebe to súri.
Brazda dakujem za prispevok, uznavam, vobec nie je dolezite ci ma niekto titul, alebo nie, podstatne ci pomoze, ked nepomoze 10 doktorov a lieky, v minulosti som roky mala zdravotny problem , neustale zvysene teploty a strasna unava pri tom a snad som navstivila 20 doktorov a nikto nevedel, co mi je, z coho to mam, uzavreli to, ze sa mam s tym naucit zit a nevsimat si to:D Ozaj utecha , akosi som stratila vieru v klasicku medicinu odvtedy a pomohol mi s tymto problemom az jeden ludovy liecitel posobenim energiou. Zial s touto psychikou mi ten liecitel akosi nepomaha, necitim rozdiel, preto hladam pomoc niekde inde..Nasla som dnes este nejaku diskusiu, naozaj tu Albertovu ludia velmi chvalia, uz som jej aj napisala, citala som zial, ze sa caka na vysetrenie aj 2 mesiace a pri liecbe treba pocitat teda s tym, ze netreba cakat efekt hned, ze zazraky na pockanie sa nedeju, no som zvedava, co mi napise...