Pocitujem bolesti v prsiach...a to mimo menstruacneho cyklu. Mam 9 dni po nej..a beriem hormon. antikoncepciou-Diane 35. Moze to mat s tým súvis?
Bolestivé prsia. Poradte pls!
Ináč,tí gynekológovia sú také..., že ti predpíšu také tabletky, s ktorými spoločnosťami majú uzatvorené zmluvy, aby mali z toho peniažky.Mnohí nepozerajú na to,či sú dobré pre tvoje telo. Aj kámoška užíva také, ako ty a tiež ju bolia prsia.Ja beriem už asi 4 rok triquilar a sú super.Už ma prsia vôbec nepolia, ani počas cyklu, pleť mám super,žiadne bolesti a ešte som aj schudla...
Ja ju beriem na plet, a pomaha mi..len sa trosku zagulatujem :(( som si vsimla...
Ale zacnem s tym nejako bojovat, menej zrat alebo co :)
Inak pocula som ze Diane 35 je silna..ale tak odporucil mi ju dermatolog i gynekolog..viem ze je to asi tazke na pecen ale planujem ju uzivat maximalne jeden rok
ahojte babulky.diane35je hrozne silna hak.prečo taku davku hormonov ak postači slabšia a ma ten isty učinok a efekt?nechcem tu teraz robit reklamu na Lindynette20,ale beriem ju už par mes.aj vela zkamaratiek a nestretla som sa stym,že by niektora z nas mala problem snou.už je tu o nej aj pisane,baby sa vyjadrovali,že su spokojne.aj moj lekar vravy,že najlepšie je neuživat nič,ale ak treba na upravu ciklu,ako ochranu,na upravu pleti atd....je dobra.skuste a potom napiste.inak v pohode aj čo sa tyka prsnikov.
jarka5 : nemala si pred chvilou nick sona99999? aku inu alternativu teda navrhujes, ked si taka chytra a mudra?
Ake ste len hlupe ze beriete tu blbu HAK....tak si vedome nicit telo..strasne..tak sa potom nestazujte ze vas kadeco boli....
trinity : určite to súvisí s HAK, mňa prsia bolia už tertí mesiac...čo ti poviem, buď zmeníš HAK alebo si zvykneš