Ahojte, mňa by tak z osobného záujmu zaujimalo, ako je to s vami čo ste držali nejaku dietu po rokoch? Pribrali ste? Udržali si váhu? Zmenili životospávu? Ako to dopadlo?
Rok po držaní hocijakej diety
tak ja som hladovkou zhodila takmer 40 kil za tri mesiace pred desiatimi rokmi...a stale si vahu drzim:)
nijak sa neobmedzujem, akurat samozrejme ze nevyzieram chladnicku v noci ako vtedy a nedavam si porcie jak pre drevorubaca:)
Ahoj,
ja som pred 5 rokmi schudla dosť rýchlo cca 15 kg tým že som jedla každé štyri hodiny (Podľa Edity Sipeky)a denne strávila hodinu na stacionárnom bicykli no a teraz mám ešte viac ako pred chudnutím :))
Už hádam 10 rokov si držím postavu po schudnutí (cca25 kg)a vôbec som sa nebála nejakého jojoefektu a ani som sa nemusela extra strážiť. Moje chudnutie však nebola drastická diéta,ani nič jednostranné. Ale vsadila som na pravidelnosť v jedle, 4-5x denne primerané porcie,veľa ovocia a hlavne zeleniny,tou som nahrádzala mnohé prílohy,vylúčila som mastné a sladkosti. A začala som sa hýbať. Pešia chôdza,bicykel,fitnesscenrum. Za cca rok a pol som bola o 25 kíl ľahšia,moja postava spevnela,vyformovala sa a moje myslenie mi už nedovolilo a ani nedovolí vrátiť sa už do starého spôsobu života. Mojou váhou mi je teraz priliehavé oblečenie č.38.Zabudnite preto na hladovky,jednostranné diéty,pri tých sa len zbytočne týrate a vedú paradoxne len k priberaniu.