Hrčka na penise / pod predkožkou ... syfilis?

Príspevok v téme: Hrčka na penise / pod predkožkou ... syfilis?
Zneistený

Dobrý deň . Mám na Vás jednu vážnu otázku, dúfam že mi niekto odpovie čo najskôr . Pred pár dňami som si nahmatal pod žaluďom, pod predkožkou dve hrčky. Sú blízko seba a sú tvrdé. Nebolia a doteraz som o nich nevedel ale predpokladám že ich nemám dlhšie ako týždeň. Na žaludi nad týmto miestom mám červené fľaky a troška sa mi tam aj lúpe koža. Podľa toho čo som si vygooglil to vyzerá na syfilis. V poslednom mesiaci som vystriedal 3 partnerky. Je to podľa Vás syfilis alebo čo to môže byť? Prosím skúste poradiť že čo mám robiť. Ak by sa dala pridať fotografia tak ju pridám alebo môžem poslať. ďakujem za každú odpoveď !

hugo1

neviem preco tam nehodilo cely ten link na to moje forum. ale ak prides sem das si forum - das vyhladavat podla tem - napises syfilis a potom moje forum je Mam syfilis ako s tym zit

hugo1

cau cau. ja som tym presiel. zistili mi to v roku 2007. zalozil som tu forum. ked chces pozri si ho. www.zdravie.sk Hned na uvod ti poviem ze nie kazda hrcka znamena syfilis. Budem k tebe uprimny - ja som mal podobne priznaky ale nehovorim u teba ze to moze byt to iste. Je aj vela inych veci. Syfilis je velmi skryta choroba a urcite posledne partnerky to nemohli ovplyvnit. ak by si to chytil od nich tak urcite az podstatne neskor sa ti to ukaze. Ak chces posli na moj mail. tanasis@pobox.sk ak budes mat akekolvek podozrenia este tak urcite doporucujem ist ku koznemu.