Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pleťový olej pod make-up?

mik11

ok, ďakujem. ja oleje používam, ale zatiaľ iba na noc. môj obľúbený je ylang-ylang. práve že nechcem skúšať podkladovú bázu ani nič podobné, pretože oleje mi sedia omnoho viac, tak som chcela vedieť o kombinácii s tým makeupom, zatiaľ som veľmi nemala odvahu, no určite vyskúšam

danielaaa

moment moment, oleje su urcene aj na mastnu plet! nemas odskusane tak nekomentuj....
Skus kokosovy alebo konopny ak mas aj problematicku plet. tvar si navlhci a vmasiruj par kvapiek oleja do pleti, pekne sa vpije a tvar nebude mastna, avsak nezabudni navlhcit, inak tvar mastna bude.
Ja pouzivam aj kokosovy aj mandlovy, avsak mam aknozu ale niekedy aj velmi suchu plet. Pouzivam oleje namiesto kremu a na to si davam v pohode make up, nerozteka sa, avsak s aplikaciou make upu po oleji pockaj aspon 10 min.

Michellec

Z tvojich predchádzajúcich otáziek viem, že máš mastnú pleť. A ty si chceš dať pod make up nejaký olej? Pre boha, to načo? Akurát tak si sakramentsky upcháš póry. Niekde si písala aj že zháńaš dobrý make up. Odporúčam ti bázu pod make up aby ti make up dlhšie vydržal a aby ti neoxidoval počas dńa- aby nezoranžovel a make up Rimmel Stay Matte aj púder Rimmel Stay Matte.