Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika nosa

Príspevok v téme: Plastika nosa
stella 86

Ahojte,

Blizi sa mi operacia nosa a chcela by som vediet ze co ma caka. idem k doktori Cervenovi. Prosim ak niekomu z Vas operoval nos podelte sa prosim so mou s Vasou skusenostou. Chcela by som vediet co sa deje pre operaciou (ako a ci vam este vysvetli co ide s nosom spravit - nakresli vam nieco?, potom vas hned uspia, alebo najprv Vam anesteziolog nieco vysvetli) a potom po operacii, ako dlho ste tam museli ostat a ci vobec? (ja idem na celkovu anesteziu). potom po operacii, aky je pribeh hojenia a ci ste spokojni (vsimli si to vasi znami?).

Dakujem! :)

aaaaaaaaaa2

Stella:

Mna operovala doktorka v KE, som maximalne spokojna aj ked mam este spicku opuchnutu. Ale oproti tomu co som tam mala povodne je to nic :P
Ja som nesportovala, bala som sa ze mi niekto alebo nieco buchne do nosa. :)

[zruseny11]

jazz 24

Ahoj, aj mňa čaká u dr. Červeňa nos spolu s prsiami, chcem sa ťa opýtať, keď píšeš že ti nos opúcha, to je akože normálne po takom čase??

M 25

kolko to vlastne stojí u toho doktora červeňa?
a na izbe ste po zákroku ešte kolko dní?
a liečenie doma kolko trvá?

stella 85

Dakujem velmi pekne, mne sa to uz blizi, moc sa nebojim, len ja rada viem co najviac dopredu. No dufam,ze aj mne vsetko dobre dopadne a budem spokojna:)

jazz24

Ahoj:) ja som absolvovala zákrok u doktora Červeňa(celková rhinoplastika) pred 3 mesiacmi spolu s prsiami..ráno som prisla na kliniku, dali mi izbu, prisla sestricka pozrela zhruba výsledky, vyplatila som operáciu, prišiel anesteziológ pozrel výsledky , prisiel lekár, vysvetlil mi ešte raz čo budeme robiť, pokreslil mi prsia a dali mi do nosa také dlhé tyčinky:) potom si ma vzal pekne na sálu a ked som si lahla na stôl som sa veľmi bála, ale sestricky ti tam vsetko vysvetlujú.. tak trosku mi odpútali pozornost, potom mi pichli do žily anestézu a dali mi este aj masku a potom som sa zobudila už na stole PO, bolesti nosa neboli žiadne, trošku nekomfortné je dýchanie cez ústa, ale nič tragické:) neboj sa ničoho:) doktor je špička:) teraz po troch mesiacoch je noštek už odpuchnutý a som veľmi spokojná:)občas ešte ráno pripuchne, ale to je normálne, pomasírujem ho a opuch odíde:) A či si to všimli ľudia? no vacsina nie, ale niekto si všimol, že som trosku iná:) ODPORÚČAM!! Ja som nadmieru spokojná a jediné čo lutujem je ---že som nešla skôr!!Držím ti palce:)

stella 85

Dakujem aaaaaa2

a teba tiez operoval on alebo nejaka doktorka?

ako si teraz spokojna z odstupom casu, meni sa ten nos este a musis si davat pozor na sporty a pod?

dakujem

stella 85

dakujem davidoff

ajs tebou prebral ako ti ten nos spravi? povedala si mu ze co si zelas, alebo si to nechala na uplne na neho?

dakujem:)

aaaaaaaaaaa2

Ja som bola pred 2 mesiacmi a prebiehalo to asi takto.

Prisla som, dali ma na izbu cakala som tam, najprv si ma sestricka odfotila z kazdej strany potom mi doniesla ten plast - obliekla som sa.
Prisiel anesteziolog za mnou, pozrel vysledky a povedal ze by nemal byt problem.
Potom prisla dr, povedala asi tolko ze aha, budeme to musiet spravit tak.
Prisla sestricka, zobrala ma na salu, lahka som si na stol, pichla mi infuziu ci co to bolo, potom nieco biele zacalo sa so mnou vsetko tocit a potom si uz len pamatam ako som sa na izbe prebrala :D.
Ostala som tam cez noc, u mna si to nikto nevsimol alebo ak si vsimol tak nikto nic nepovedal :)
A hojenie bolo rychle, prve dni som opuchla a potom uz len odpuchala do 10 dni som nemala ziadnu modrinu :)

Nie je to nic strasne, kedykolvek by som si to zopakovala :)
Vela stastia, drzim prsty :)