Manžel impotent, čo s tým?

vigrax

Tabletky na erekciu - hespac.com Lekár mi predpísal Viagru, ktorá mi fungovala, ale bola na mňa drahá. Zytax funguje aj za nižšiu cenu

gusto22

Urcite by ste to mali riesit s lekarom. Ak si neda povedat mozte skusiet nejake vyzivove doplnky na podporu erekcie, ktore neuskodia, ale ihc ucinok sa neprejavi na kazdom. Na internete najdes viac info staci hladat. napr. tu : -odkaz odstránený-

behind

V 33-ke koniec? Ten tvoj je fakt oriešok.Nemá náhodou bokovku? V 33 rokoch je muž spravidla na vrchole svojej výkonnosti, a ten stav by mal trvať tak do 45.

zufala zena

CERESNA, tie vedlajsie ucinky lieku mi potvrdila aj jeho doktorka. A ze sa sekla v diagnoze mi naznacila ale ziadny dr.to neprizna priamo. Sexuologa odmieta, psycholaga neuznava. Môj muz je tvrdy oriesok a tvrdi ze v 33 rokoch je normalne ze sex uz nemame. Je tak zmagoreny ze uz neviem co s nim. Aj jeho dr. povedala ze kym sa neupravi sex. problem bude to medzi nami zle. Ale nechapem preco mu dala take lieky ked sama povedala ze maju taky ucinok a informovat ho o tom skôr ako to zacne jest vraj neuznala za dolezie.A ta agresivita je podla nej tiez normalna. No je toto v poriadku, alebo to je riadna truba?

čerešňa

zufala zena a to je taký problém vysadiť tie lieky, alebo poradiť sa s lekárkou na iných? Nezdá sa mi, aby mal nejaký druh lieku také vedľajšie účinky ako spomínaš. Túto verziu o nesprávnom naordinovaní liekov máš od manžela, alebo Ti ju povedala jeho lekárka?

behind

Pre : zufala zena - tak toto vypadá dosť vážne, myslím, že by mal navštíviť nielen sexuológa, ale aj psychológa.
Evidentne sa bojí zlyhania, len neviem prečo aj ta agresivita.

zufala zena

Kto mi poradi? Lekarka mojho manzela sa sekla v diagnoze a dala mu lieky po ktorych je nielen agresivny ale uplne ho to sexualne odpisalo, vysadil to ale naprava nulova. Uz 3 mesiace sme sa nemilovali a on na mna zanevrel, hanbi sa lebo neni schopny styku tak sa knemu nemozem ani priblizit, objat, pobozkat uz vobec.Obaja mame 33 rokov a sme 8 rokov manzelia. Manzel odmieta pomoc sexuologa, so mnou o tom nehovori. Je len na cete s kamaratmi, ja som vzduch. Prosim poradte, uz nevladzem.Milujem ho.Mame 2 male deti a tiez trpia nasimi problemami.

wowo1

partner, v ramci experimentovania kupil v lekarni Vasogen. On psych ,vraj nic moc necitil ,ale ja som citila ze mal vacsie prekrvenie.
Casto to byva ze zacina cukrovka, a zilky su zapchate. nech skusi urologa. Ale ak sa hanbi a tak,,tak skuste aj ine afrodiziaka.Staci ked mu tajne navaris cajik.Vela afrodiziak je na strankach neda sa tu presne pisat meno stranok ,,ale tu to smooke-shop .sk ,je to aj online obchod. vraj tie caje fakt funguju.Ja som neverila,ale pomohol aj taky gel...
Ale myslim ze manzel ,to musi tazko brat, tak skuste aj za tym lekarom.